Lískové ořechy v 32% mléčné čokoládě

Náš produkt
od 215 Kč od 187 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Jsme křupavé a sladké lískové ořechy, dražovali nás v české 32% mléčné čokoládě! Pokud máš doma svou Popelku, tak jsme pro Tebe jasnou volbou ... ale nemusíš nás brát jen tři! 

Detailní informace

500g
Skladem
215 Kč
187 Kč bez DPH
3kg (gastro)
Skladem
1 126 Kč
979 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Lískové ořechy v 32% mléčné čokoládě

Informace a výživové hodnoty 

Milujete mléčnou čokoládu? To asi všichni. Je tak lehká, krémová, sladká ale taky svěží. My jsme ji ještě trošičku vylepšili. Přímo ve Světě plodů jsme vytvořili čokoládové kuličky plněné lískovými jádry. Tyto ořechy pocházejí z daleka, avšak čokoláda je pravé české kvality. Spolu tvoří dokonalou pochoutku na zahnání hladu i obyčejných otravných choutek.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. lískové ořechy jsou plody lísky obecné
  2. lískové ořechy se skladují ve skořápce, kdy je trvanlivost delší a postupně se několik měsíců loupou a třídí
  3. sběr probíhá v září až říjnu, záleží na počasí
  4. vysoký obsah hořčíku pomáhá snižovat krevní tlak
  5. mléčná čokoláda byla vynalezena ve Švýcarsku v roce 1876

 

Základní specifikace
Složení lískové ořechy, 32% mléčná čokoláda (cukr, kakaový prášek, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sójový lecitin, emulgátor (polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR), leštidlo
Země původu vyrobené v ČR
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Velikost nespecifikované
Úprava dražované lískové ořechy v mléčné čokoládě
Obchodní třída celé jádra, minimum zlomků
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Zatím si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 

 

Jak se zpracovávají lískové ořechy?

Lískové ořechy patří do skupiny skořápkového ovoce, a to z důvodu, že jsou to plody lísky obecné. Lískové ořechy mají hladkou tvrdou skořápku, kterou je opravdu těžké rozbít. Pro jeden ze šikovných domácích způsobů potřebujete síťku, dřevěné dénko a kladívko na maso. Oříšky nasypete do síťky, přeložíte dénkem a kladivem jemně oboucháte. Lískové ořechy tak zůstanou v celku a nepořádek bezpečně v síťce. Blanšírování ořechů se spojuje s vysokými avšak suchými teplotami. Ořechy je nutné po dobu několika minut opékat, tím slupka povolí a změkne. Následně se třením textilií slupky  z ořechů odstraní.

 

Použití

  • na mlsání
  • skvělý dárek pro známé
  • vhodná svačina do školy, práce, na výlety
  • chutné v každém ročním období a při každé příležitosti
  • ozdoba na všechny dezerty a dorty

 

Tip

Zabalte si lískové ořechy do produktivní krabičky a můžete je mít vždy a všude po ruce!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 2341 kJ / 562 kcal
Tuky 31,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny 15,5 g
Sacharidy 43,4 g
z toho cukry 39,9 g
Vláknina 3,8 g
Bílkoviny 8,9 g
Sůl 0,14 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník 114 mg
Železo 0,9 mg
Hořčík 163 mg
Fosfor 0 mg
Draslík 0 mg
Sodík 0 mg
Vitamín C 7,5 mg
   

 

Lískové ořechy v 30% mléčné čokoládě

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: