Lískooříškové kousky 2-4mm

375 Kč 326 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Detailní informace

1kg
Skladem
375 Kč
326 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Lískooříškové kousky 2-4mm

 
Kdo by nechtěl krásně zdobené cukroví, dorty a dezerty, ale jak obejít tu zdlouhavou část krájení lískových jader? Jednoduše, my je nasekli a na tobě už je ta kreativní část práce, tak se předveď!
 
 
   na ozdobu zákusků a pečiva
✓   oživí vaše recepty
   vhodné pro bezlepkovou dietu
 

Základní specifikace

 
  Složení 100% lískové ořechy*
  Země původu
 Turecko
  Trvanlivost
min. 3–18 měsíců**
  Balení
zipový znovuuzavíratelný sáček
  Úprava
kousky
  Velikost nespecifikováno
  Obchodní třída nespecifikováno
  Odrůda nespecifikováno
*alergen
**přesné datum na vyžádání e-mailem, popř. na telefonu EXPEDICE & KANCELÁŘ

 

 

Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 


 Výživové hodnoty lískooříškové kousky 2-4mm na 100 g
                         MAKROŽIVINY 
 
   Energie 2525 kJ / 611 kcal 
   Tuky
55,6 g 
   z toho nasycené mastné kyseliny
4,9 g 
   Sacharidy
11,8 g 
   z toho cukry
2,3 g 
   Vláknina 8,6 g 
   Bílkoviny 15,7 g 
   Sůl 0 g 
MIKROŽIVINY
 
   Hořčík 163 mg 
   Vápník 114 mg 

 

 


Použití
 

   zdravé mlsání
   vhodné jako svačina do školy, práce a na výlety
   výborně se hodí do těst či krémů
✓   vhodné pro přípravu sladkých a slaných pokrmů
   přidání do ovocných salátů nebo do sladké kaše
   vhodné do müsli



Tip

   sbalte si lískové ořechy do produktivní krabičky a můžete je mít vždy a všude po ruce
2639-8


 

Zajímavosti
 
 
hlavní pěstitelé jsou: Turecko / Gruzie / Itálie / Ázerbajdžán 
skladují se ve skořápce, kdy je trvanlivost delší a postupně se několik měsíců loupou a třídí  
 dodavatelé říkají o Ázerbajdžanu, že díky jeho poloze u moře, jinému podnebí, ne moc vlhkému vzduchu mají více ořechové chuti a tmavší slupku 
 podle velikost jádra se dělí na třídy 11-13 / 13 - 15 / 15+ mm  
po upražení mění svou chuť do více oříškové chuti, která se skvěle pojí s kakaem / čokoládou 
sklizeň je září až říjen, záleží na počasí 
třízení: neloupou všechny naráz – na půl roku otevřou továrnu, která průběžně produkuje
 
 
 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: