Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Kód: 0753

Kukuřice lyofilizovaná

Křupu a děti mě milují i přesto, že jsem zelenina. To koukáš, viď? Mé sladké a máslové chuti jde totiž jen těžko odolat. A jakmile nasáknu vodu, nerozeznáš mě od čerstvé!

  • křupavá textura
  • RAW 
  • bez aditiv

Vyberte balení

Vaše cena

100 Kč

Zboží můžete mít už v pátek 8. 7.

Kdy zboží obdržím? zavřít

vyprodáno

Zásilkovna 68 Kč v pátek 8. 7.
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč v pátek 8. 7.
PPL 99 Kč v pátek 8. 7.
PPL - ParcelShop 99 Kč v pátek 8. 7.
WEDO - výdejní boxy 59 Kč v pátek 8. 7.
WEDO - doručení na adresu 99 Kč v pátek 8. 7.
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč v pátek 8. 7.
Česká pošta - Balík do ruky 104 Kč v pátek 8. 7.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč v pátek 8. 7.
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč v pátek 8. 7.
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč v pátek 8. 7.
Brno - Jezuitská 11 65 Kč v pátek 8. 7.
Brno - Zelný trh 21 65 Kč v pátek 8. 7.
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč ve čtvrtek 7. 7.
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč v pátek 8. 7.
Zlín - Rašínova 71 65 Kč v pátek 8. 7.

Kukuřice lyofilizovaná

Informace o produktu

Sladká, s jemnou máslovou chutí, taková je naše mrazem sušená kukuřice. Navíc pořádně křupe a doma vám vydrží i několik měsíců, a ani ji není třeba skladovat v lednici. Lyofilizovanou kukuřici můžete využít jako nevšední přísadu do salátů a omáček, nebo místo krutonů do polévky. Mimo jiné má mrazem sušená kukuřice mnoho benefitů – je bohatá na karotenoidy, které jsou skvělými antioxidanty, a díky obsahu železa může pozitivně působit na trávení a krvetvorbu.

TOP informace o kukuřici

  1. Patří mezi obiloviny.
  2. Popcorn se vyrábí ze speciální odrůdy kukuřice, která se vyznačuje tvrdší slupkou.
  3. Je snadno stravitelná.
  4. Skladuje se při pokojové teplotě a bez přístupu vzduchu.
Tomáš Hofman

Jak se kukuřice suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. 

  • Složení kukuřice lyofilizovná
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Země původu Litva
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení PET dóza
  • Úprava kousky kukuřice
  • Typ sušení sušení mrazem
  • Surovina Kukuřice
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1494 kJ / 353 kcal
  • Tuky 4,2 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g
  • Sacharidy 70,1 g
  • z toho cukry 1,5 g
  • Vláknina 10,6 g
  • Bílkoviny 9,5 g
  • Sůl 0,03 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky zdarma
Vlastní výroba
6 kamenných prodejen
Ohodnotit produkt zavřít

Kukuřice lyofilizovaná

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?