Krájené kuřecí maso
Související produkty
Detailní popis produktu
Krájené kuře
Informace a výživové hodnoty
Pokud potřebujete nakrmit velikou skupinu nebo si chcete vzít maso s sebou na cesty, ale bojíte se, že by se zkazilo, využijte naše kuřecí kousky. Každá plechovka poskytuje dostatek kuřete pro 24 osob a může vám pomoci rychle a efektivně přidat do jakéhokoliv jídla další bílkoviny. Příprava je neuvěřitelně jednoduchá: stačí přidat vodu libovolné teploty (1800 ml na 600 g) a počkat. Díky obsaženým sacharidům a bílkovinám je to neuvěřitelně všestranný pokrm, který si můžete vychutnat kdykoli během dne. Je to fantastické jídlo pro kohokoli, kdo se chce předzásobit potravinami nebo se jen ujistit, že je připraven na nečekané situace. Každé jídlo se před lyofilizací vaří, což pomáhá snižovat celkovou hmotnost a usnadňuje skladování potravin. Ideální pro ty, kteří chtějí zajistit, aby měli v každé situaci přístup k vydatnému jídlu. Balení je znovuuzavíratelné, takže se po otevření nemusíte bát, že se obsah rychle zkazí.
5 věcí, které jste o surovině nevěděli
- Všechny živiny, vitamíny a minerální látky jsou při lyofilizaci zachovány.
- Výrobek má dlouhou trvanlivost.
- Je předpřipravené a nakrájené na kousky.
- Maso je ve znovuuzavíratelném balení.
- Připravíte ho rychle s minimem námahy.
Složení | 100% kuřecí maso |
Alergeny | Alergeny jsou vyznačeny podtržením. |
Země původu | Velká Británie |
Trvanlivost | 3–8 měsíců |
Skladování | do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením |
Balení | znovuuzavíratelná plechovka |
Úprava | nespecifikované |
Velikost | 600 g |
Obchodní třída | nespecifikované |
Odrůda | nespecifikované |
„Mrazem sušené suroviny vnímám jako budoucnost potravin. Jsou chuťově jako čerstvé, dají se částečně rehydratovat do původní podoby, zachovávají si nutriční hodnoty a v neposlední řadě jsou mnohonásobně skladnější a trvanlivější než v čerstvé podobě. Při dobrém skladování vydrží i roky, kdežto čerstvé ovoce a zelenina bez aditiv plesniví a kazí se už po pár dnech. Nezáleží tak na sezóně, lyofilizované suroviny můžeme mít celý rok ve stejné kvalitě.“
Jak se suroviny suší mrazem?
Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.
Tip
Vyzkoušejte přidat i mrazem sušenou zeleninu.
Výživové hodnoty | na 100 g |
Energie | 2050 kJ / 490 kcal |
Tuky | 15,9 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4,6 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 87 g |
Sůl | 0,5 g |
Výživové hodnoty | na 100 g |
Vápník | mg |
Železo | mg |
Hořčík | mg |
Fosfor | mg |
Draslík | mg |
Sodík | mg |
Vitamín C | mg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.