Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Kód: 0224

Kokosový cukr

Ruce pryč od rafinovaného cukru! Máš tu přece mne, kokosový cukr! Jsem sladidlo vyrobené z nektaru kokosového květu. Nech se unést mou sladkou, karamelovou chutí!

  • menší sladivost
  • skvělý na pečení
  • karamelově-ovocná chuť

Vyberte balení

Vaše cena

0 Kč

Zboží můžete mít už ve středu 7. 12.

Kdy zboží obdržím? zavřít

75 ks skladem

PPL - ParcelShop 99 Kč ve čtvrtek 8. 12.
PPL 99 Kč ve čtvrtek 8. 12.
Zásilkovna 68 Kč ve středu 7. 12.
Zásilkovna - dodání na adresu 116 Kč ve čtvrtek 8. 12.
Česká pošta - Balík do balíkovny 52 Kč ve čtvrtek 8. 12.
Česká pošta - Balík do ruky 104 Kč ve středu 7. 12.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč ve čtvrtek 8. 12.
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč ve čtvrtek 8. 12.
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč ve čtvrtek 8. 12.
Brno - Jezuitská 11 65 Kč ve čtvrtek 8. 12.
Brno - Zelný trh 21 65 Kč ve čtvrtek 8. 12.
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč ve čtvrtek 8. 12.
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč ve čtvrtek 8. 12.
Zlín - Rašínova 71 65 Kč ve čtvrtek 8. 12.

Kokosový cukr

Informace o produktu

Jeho chuť je karamelově ovocná a jistě vám osladí den, jen možná trošičku méně sladký než jste zvyklí. Kokosový cukr má menší sladivost, oproti běžnému bílému cukru, je tedy vhodnou alternativou k vaření a pečení. Přidávejte si ho do nápojů, sušenek či koláčů a užijte si jeho netradiční chuť. Je vyráběn z nektaru kokosových květů, při jeho získávání tedy není nutné kácení celé kokosové palmy, což nás samozřejmě nesmírně těší. Jestli si cukr přidáte do kaše, upečete perfektně vláčné brownies, nebo jablečný koláč, který si s tímto cukrem perfektně rozumí, to už necháme na vás. Zamilujte si i naše další kokosové produkty

TOP informace o kokosovém cukru:

  1. Nejedná se o palmový cukr.
  2. Vyrábí se z kokosových květů.
  3. Pochází z ekologického zemědělství.
  4. Má nižší sladivost než klasický bílý cukr.
  5. Jeho největšími producenty jsou Filipíny a Indonésie.
  6. Zaručí měkké a žvýkavé sušenky nebo vláčné čokoládové brownies.

Jak se kokosový cukr vyrábí?

Na jeho výrobu se nepoužívá žádné chemické zpracování. Vyrábí se z nektaru květů kokosové palmy, a to postupným zahříváním a odpařováním nadbytečné vody. Pomalým odpařováním produkt tuhne až do podoby tvrdé hmoty, která se nakonec rozdrtí na sypký produkt. Kokosový cukr vzhledem připomíná třtinový cukr, ale má ještě výraznější hnědou barvu a obsahuje více minerálních látek. Na druhou stranu je méně sladký, což může podněcovat k vyšší spotřebě, nebo naopak k méně sladkému provedení vašich oblíbených jídel.

Zajímavosti a recepty

Jak produkt hodnotí ostatní?
Zobrazit další hodnocení
Daniela
22.4.2021

Mám ji ráda, chuťově výborná, přidávám do sladkých jídel - kaše, posyp palačinky apod.

chuť

Jana Gärtnerová
3.4.2022

Cukr jsem poprvé vyzkoušela při pečení mrkvového dortu podle receptu ze Světa plodů. Chuť mě velice překvapila, čekala jsem, že bude vonět nebo alespoň chutnat po kokosu, ale ani jedno, opravdu chutná jako karamel a udělá těstu krásně hnědou barvu. Určitě budu používat častěji. <3

+barva +chuť

- chuť je hodně výrazná nemusí se hodit do každého receptu

  • Složení kokosový cukr BIO
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Země původu Indonésie
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s vlhkostí vzduchu do 70 %, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
  • Úprava cukr z nektaru květů kokosové palmy
  • Surovina Cukr
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1699 kJ /400 kcal
  • Tuky 0,3 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
  • Sacharidy 98 g
  • z toho cukry 98 g
  • Bílkoviny 1,5 g
  • Sůl 0,72 g

Hodnocení našich zákazníků

5 (8 hodnocení)
Daniela
22.4.2021

Mám ji ráda, chuťově výborná, přidávám do sladkých jídel - kaše, posyp palačinky apod.

chuť

Jana Gärtnerová
3.4.2022

Cukr jsem poprvé vyzkoušela při pečení mrkvového dortu podle receptu ze Světa plodů. Chuť mě velice překvapila, čekala jsem, že bude vonět nebo alespoň chutnat po kokosu, ale ani jedno, opravdu chutná jako karamel a udělá těstu krásně hnědou barvu. Určitě budu používat častěji. <3

+barva +chuť

- chuť je hodně výrazná nemusí se hodit do každého receptu

Tomáš
10.8.2021

zdravé sladidlo

Marta
2.7.2021

Dobře baleno a panela je super.

Regína
23.6.2021

Používám místo cukru hlavně na marmelády a šťávy, chutná výborně

Lucie
3.6.2021

Opravdu skvělá chuť, něco mezi karamelem a snad kávou, fakt pecka. Na kaši, jogurt, šneky z kynutého těsta. Dobře se kombinuje se skořicí.

Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky zdarma
Vlastní výroba
6 kamenných prodejen
Ohodnotit produkt zavřít

Kokosový cukr

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?