Kokosový cukr z Indonésie

od 174 Kč od 151 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Ruce pryč od nezdravého rafinovaného cukru! Máte tu mne, kokosový cukr! Jsem zdravější a krásnější verze cukru vyrobená z nektaru kokosového květu. Zcela Tě omámím mou sladkou a karamelovou chutí!

          • získává se vysušením nektaru z kokosového květu
          • používá se jako náhražka za cukr v poměru 1: 1
          • příjemná sladká karamelová chuť

Detailní informace

1kg
Skladem
174 Kč
151 Kč bez DPH
25kg (karton)
Skladem
3 793 Kč
3 298 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Kokosový cukr z Indonésie

Informace a výživové hodnoty 

Nižší sladivost kokosového cukru přiláká všechny, kterým přehnaně slazené jídla pomalu ale jistě lezou krkem. Jeho chuť je karamelově ovocná a jistě Vám osladí den, jen možná trošičku méně než jste zvyklí. Je tedy vhodným krokem k odbourání závislosti na sladkém. Přidávejte si ho do nápojů či jídel a užijte si jeho netradiční chuť. Je vyráběn z nektaru kokosových květů, při jeho získávání tedy není nutné kácení celé kokosové palmy.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. kokosový cukr se nerovná palmovému cukru
  2. disponuje nižší sladivostí
  3. vyrábí se z kokosových květů
  4. jeho největšími producenty jsou Filipíny a Indonésie
  5. jedna kokosová palma plodí přibližně 50 kokosů

Základní specifikace
Složení 100% přírodní kokosový cukr
Země původu Indonésie
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení
znovuuzavíratelný ZIP sáček
Úprava kokosový cukr
Velikost nespecifikované
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Zatím si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 

 

Jak se kokosový cukr vyrábí?

Kokosový cukr je přírodním sladidlem a na jeho výrobu se nepoužívají chemické zpracování. Vyrábí se z nektaru květů kokosové palmy, a to postupným zahříváním a odpařováním nadbytečné vody. Pomalým odpařováním produkt tuhne až do podoby tvrdé hmoty, ta se nakonec podrtí na sypký produkt. Kokosový cukr vzhledem připomíná třtinový cukr, má však ještě výraznější hnědou barvu a obsahuje více minerálních látek. Na druhé straně je méně sladký, což může podněcovat k vyšší spotřebě, nebo naopak k méně sladkému provedení Vašich oblíbených jídel.

 

Použití

  • slazení nápojů
  • přidání do koláčů
  • výroba domácích sirupů
  • výroba kompotů a džemů
  • přidání do jogurtu či krupicové kaše

 

Tip

Vyzkoušejte také vanilkový třtinový cukr pro ještě netradičnější oslazení Vašich cukrářských kousků!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 1643 kJ / 392 kcal
Tuky <0,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny <0,2 g
Sacharidy 95 g
z toho cukry 94,7 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 1,3 g
Sůl 0,47 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník mg
Železo mg
Hořčík mg
Fosfor mg
Draslík mg
Sodík mg
Vitamin C mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: