Kokosový cukr

171 Kč 149 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Ruce pryč od rafinovaného cukru! Máš tu přece mne, kokosový cukr! Jsem sladidlo vyrobené z nektaru kokosového květu. Nech se unést mou sladkou, karamelovou chutí!

          • menší sladivost
          • skvělý na pečení
          • karamelově-ovocná chuť

Detailní informace

1kg
Skladem
171 Kč
149 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Kokosový cukr 

Informace a výživové hodnoty 

Jeho chuť je karamelově ovocná a jistě vám osladí den, jen možná trošičku méně sladký než jste zvyklí. Kokosový cukr má menší sladivost, oproti běžnému bílému cukru, je tedy vhodnou alternativou k vaření a pečení. Přidávejte si ho do nápojů, sušenek či koláčů a užijte si jeho netradiční chuť. Je vyráběn z nektaru kokosových květů, při jeho získávání tedy není nutné kácení celé kokosové palmy, což nás samozřejmě nesmírně těší. Jestli si cukr přidáte do kaše, upečete perfektně vláčné brownies, nebo jablečný koláč, který si s tímto cukrem perfektně rozumí, to už necháme na vás.

 

TOP informace o kokosovém cukru:

  1. Nejedná se o palmový cukr.
  2. Vyrábí se z kokosových květů.
  3. Pochází z ekologického zemědělství.
  4. Má nižší sladivost než klasický bílý cukr.
  5. Jeho největšími producenty jsou Filipíny a Indonésie.
  6. Zaručí měkké a žvýkavé sušenky nebo vláčné čokoládové brownies.

Základní specifikace
Složení 100% přírodní kokosový cukr
Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
Země původu Indonésie
Trvanlivost 3–8 měsíců
Skladování do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu,
chraňte před přímým slunečním zářením
Balení
znovuuzavíratelný ZIP sáček
Úprava kokosový cukr
Velikost nespecifikované
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
 

Jak se kokosový cukr vyrábí?

Na jeho výrobu se nepoužívá žádné chemické zpracování. Vyrábí se z nektaru květů kokosové palmy, a to postupným zahříváním a odpařováním nadbytečné vody. Pomalým odpařováním produkt tuhne až do podoby tvrdé hmoty, která se nakonec rozdrtí na sypký produkt. Kokosový cukr vzhledem připomíná třtinový cukr, ale má ještě výraznější hnědou barvu a obsahuje více minerálních látek. Na druhou stranu je méně sladký, což může podněcovat k vyšší spotřebě, nebo naopak k méně sladkému provedení vašich oblíbených jídel.

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 1699 kJ / 400 kcal
Tuky 0,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy 98 g
z toho cukry 98 g
Bílkoviny 1,5 g
Sůl 0,72 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník mg
Železo mg
Hořčík mg
Fosfor mg
Draslík mg
Sodík mg
Vitamín C mg

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kokosové produkty
Základní specifikace: #oddelovac#
Složení: kokosový cukr přírodní
Alergeny: Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
Země původu: Indonésie
Trvanlivost: 3–8 měsíců
Skladování: do 22 °C s vlhkostí vzduchu do 70 %, chraňte před přímým slunečním zářením
Balení: znovuuzavíratelný ZIP sáček
Typ sušení: -
Velikost: -
Úprava: cukr z nektaru květů kokosové palmy
Obchodní třída: -
Odrůda: -
Makroživiny ve 100 g: #oddelovac#
Energetická hodnota: 1699 kJ /400 kcal
Tuky: 0,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g
Sacharidy: 98 g
z toho cukry: 98 g
Vláknina: -
Bílkoviny: 1,5 g
Sůl: 0,72 g
Mikroživiny ve 100 g: #oddelovac#
Vápník: -
Železo: -
Hořčík: -
Fosfor: -
Draslík: -
Sodík: -
Zinek: -
Měď: -
Selen: -
Vitamín C: -
Vitamín B6: -

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: