Kokosová voda lyofilizovaná (mrazem sušená) prášek

989 Kč 860 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Sušená voda? No to mě podrž! Dali si tu práci, aby se všechny mé zázračné minerály vešly do malé krabičky! Jsem totiž přírodní energeťák, který Tě dobije po každém výkonu a rozčeše pocuchané nervy! 

          • 100% mrazem sušená surovina bez přidaných cukrů a aditiv
          • čistá chuť a minerální látky kokosové vody
          • šetrně sušené lyofilizací

Detailní informace

200g
Skladem
989 Kč
860 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Kokosová voda lyofilizovaná (mrazem sušená) prášek

Informace a výživové hodnoty

Pokud hledáte originální a chutnou přísadu do smoothie, drinků, nebo si chcete udělat domácí zmrzlinu, s kokosovou vodou rozhodně nešlápnete vedle. Speciální technologií je kokosová voda šetrně sušená mrazem, takže její chuť, vůně i nutriční látky v ní zůstaly. Kreativitě se meze nekladou, přimíchejte si kokosový prášek kamkoli!

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. živiny zůstaly zachovány
  2. po usušení je z ní jemný prášek
  3. neobsahuje téměř žádný tuk
  4. před zmrazením byly kokosy poctivě dozrálé
  5. rychlé a efektivní použití

 

Základní specifikace
Složení 100% kokosová voda
Země původu Litva
Trvanlivost 3–8 měsíců
Balení dóza s víčkem
Typ sušení sušení mrazem
Velikost 200 g
Úprava prášek
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Mrazem sušené suroviny vnímám jako budoucnost potravin. Jsou chuťově jako čerstvé, dají se částečně rehydratovat do původní podoby, zachovávají si nutriční hodnoty a v neposlední řadě jsou mnohonásobně skladnější a trvanlivější, než v čerstvé podobě. Při dobrém skladování vydrží i roky, kdežto čerstvé ovoce a zelenina bez aditiv plesniví a kazí se už po pár dnech. Nezáleží tak na sezóně, lyofilizované suroviny můžu mít celý rok ve stejné kvalitě.

 

Jak se suroviny suší mrazem?

Lyofilizace, neboli sušení mrazem, je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody za nízké teploty a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na kapalnou fázi (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí mezi teplotami -55 až -100 °C. Pokud by nebyl použit nízký tlak, tak by mohlo dojít přesně k tomu, co se děje, pokud by se suroviny vařily při 100 °C. Surovina by se spálila a výsledný produkt by byl  připálenina. 

 

Použití

  • do osvěžujících nápojů a drinků
  • do smoothies, ovesných kaší
  • na přípravu zdravé svačiny
  • do proteinových drinků
  • na dlouhé túry a sportovní výkony

 

Tip

Do ranního smoothie můžete společně s lyofilizovanou kokosovou vodou přidat další produkty z kategorie Smoothie!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 343 kJ / 1436 kcal
Tuky <1g
z toho nasycené mastné kyseliny <1g
Sacharidy 88 g
z toho cukry 37,5 g
Vláknina 2,2 g
Bílkoviny 2,2 g
Sůl 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník  mg
Železo  mg
Draslík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: