Kiwi lyofilizované (mrazem sušené) prášek

145 Kč 126 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Pálivá, přesto jedinečně svěží a exotická? Ano, slyšíš dobře. Bavíme se o mně! I přesto, že ze mě udělali prach, zanechali ve mně semínka, které mou chuť ještě zvýrazní.

          • 100% rozdrcené mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
          • vhodné do smoothies, do snídaňových kaší, jogurtu a na zdobení dezertu
          • v celku mě mají také, dívej!

Detailní informace

100g
Vyprodáno
145 Kč
126 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Kiwi lyofilizované (mrazem sušené) prášek

Informace a výživové hodnoty

To čištění a pálení rtů je docela otrava, že? Proto jsme kiwi nechali rozdrtit na prášek! Lyofilizací a rozdrcením neztratilo na své sladkokyselé chuti a také je stále plné antioxidantů a vitamínů, především vitamínu C. Tam, odkud si ho dovážíme, jej pěstují bez použití fytohormonů, pesticidů či herbicidů. Rovněž neobsahuje žádný cukr či jiné stabilizátory.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. všechny živiny, vitamíny a minerální látky jsou zachovány
  2. plné vitamínu C, které napomáhá posílit imunitu
  3. bohatý na řadu minerálních látek jako jsou hořčík, vápník, železo, draslík, fosfor
  4. konzumace kiwi pomáhá zlepšovat funkčnost srdce a cév
  5. pěstované bez fytohormonů, pesticidů

 

Základní specifikace
Složení 100% kiwi prášek
Země původu Chile
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Typ sušení sušení mrazem ve vakuu
Velikost nespecifikované
Úprava prášek
Obchodní třída prémiová kvalita
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

"Ovocný prášek není pouze barvivo nebo dochucovadlo. Balení takového produktu má stejnou hodnotu jako stejně velká balení mrazem sušených plodů. Jak to? Protože jsme 100 g ovoce vzali a rozmixovali jej na prach. Žádná aditiva, žádné konzervanty, žádné cukry ani příměsi navíc - jen 100 g čistého ovocného prachu se všemi živinami a vitamíny. Ne vždy si můžete jogurt obohatit čerstvým ovocem kvůli sezónnosti nebo ochutit krém do dortu tak, aby Vám kvůli ovocné složce nezměnil texturu a konzistenci. Do jogurtu, do dortu, do bábovky, do kaše, do smoothie nebo jako dekoraci jídel. Prášky barví podle druhu ovoce a síly jejich přírodního pigmentu. Je to bez práce, odpadu, zbytečných konzervantů a nekazí se na rozdíl od ovocných šťáv a pyré."

 

Jak se kiwi suší mrazem?

Lyofilizace, neboli sušení mrazem, je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody za nízké teploty a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na kapalnou fázi (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí mezi teplotami -55 až -100°C. Pokud by nebyl použit nízký tlak, tak by mohlo dojít přesně k tomu, co se děje, pokud by se kiwi vařilo při 100°C. Surovina by se spálila a výsledný produkt by byl spíše spálenina než lyofilizované kusy kiwi. Následně se kiwi rozdrtí na prášek.

 

Použití

  • do smoothies
  • ovesných kaší
  • do koláčů
  • do polev či zmrzliny
  • zdobení dezertů

 

Tip

Pokud máte chuť si na kiwi i pochutnat, máme ho nakrájené na plátky!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 1240kJ / 296 kcal
Tuky 3,64 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 52,66 g
z toho cukry 52,64 g
Vláknina 12 g
Bílkoviny 5,77 g
Sůl 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník 165 mg
Železo 1,5 mg
Hořčík 82,5 mg
Fosfor 165 mg
Draslík 1513 mg
Zinek 0,68 mg
Vitamín C 450 mg
   

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: