Kešu ořechy pražené solené se slupkou

od 284 Kč od 247 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Náš vzhled se ti nezdá? Důležité je, co se skrývá uvnitř! A ta naše chuť za to stojí! Jsme osolené jen trochu, abychom byly výraznější. Měl jsi vůbec někdy kešu ve slupce? Nyní máš jedinečnou příležitost!

          • jemná chuť pražených kešu
          • sůl použita pouze na zvýraznění chuti
          • slupku můžeš dát jednoduše dolů

Detailní informace

500g
Skladem
284 Kč
247 Kč bez DPH
1kg
Skladem
531 Kč
462 Kč bez DPH
10kg (karton)
Skladem
4 653 Kč
4 046 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Kešu pražené solené se slupkou

Informace a výživové hodnoty 

Zaručeně lepší než chipsy! Že nevěříte? Vyzkoušejte! Tyto kešu ořechy si neprošly celým procesem zpracování, zůstala na nich jemná růžovo-hnědá slupka, která jim dodává trpkou příchuť. Následně jsme je pro Vás opražili a osolili, abychom chuť ještě více zvýraznili. Balíček chipsů proto nechte v obchodě a raději vyzkoušejte něco nového. Vždyť kdo se může chlubit tím, že okusil kešu se slupkou?

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. kešu ořechy jsou semena plodů stromu ledvinovníku západního
  2. slupka dodává ořechu trpkou a výrazně aromatickou chuť
  3. kvalita kešu ořechů závisí na jejich barvě, tvaru a velikosti
  4. na světě existuje více než 30 druhů kešu ořechů
  5. kešu ořechy pocházejí z Brazílie, pěstují se však i v Indii, jihovýchodní Asii či v Africe

 

Základní specifikace
Složení 99,5 % kešu ořechy ve sloupce, sůl
Země původu Vietnam
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Velikost nespecifikované
Úprava pražené ve sloupce
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 

 

Jak se praží kešu ořechy?

Při pražení kešu ořechů se zvýrazňuje jejich aroma. Je třeba nevystavovat je příliš vysoké teplotě, případně je udržet ve vysoké teplotě kratší čas. Pokud se tyto podmínky nedodrží, ořech začne ztrácet své přirozené živiny. Dochucování solí nebo jiným kořením se může provádět před i po samotném pražení. Nejlepší je, když se ořechy před pražením namáčejí ve slané nebo kořeněné vodě. Daná chuť se do nich pomalu vsákne a pražení ji ještě více zvýrazní. Ořechy se však mohou kořenit i po pražení, tehdy je ale možné, že z nich bude příchuť opadávat.

 

Použití

  • zdravé mlsání
  • vhodné jako svačina do školy, práce a na výlety
  • ovocný nebo zeleninový salát
  • přidání do různých jídel
  • vhodné jako dárek

 

Tip

Zabalte si kešu do produktivní krabičky a můžete je mít vždy a všude po ruce!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie  kJ / kcal
Tuky  g
z toho nasycené mastné kyseliny  g
Sacharidy  g
z toho cukry  g
Vláknina  g
Bílkoviny  g
Sůl  g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník  mg
Železo  mg
Hořčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
   
   

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: