Kešu ořechy pražené solené se slupkou

od 283 Kč od 246 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Zdáme se Ti snad špinavé nebo otrhané? Ale ta naše chuť za to stojí! Jsme osolené pouze trochu na zvýraznění chuti. Měl jsi vůbec někdy kešu ve slupce? Nyní máš jedinečnou příležitost!

          • jemná chuť pražených kešu
          • sůl použita pouze na zvýraznění chuti
          • slupku můžeš dát jednoduše i dolů

Detailní informace

500g
Skladem
283 Kč
246 Kč bez DPH
1kg
Skladem
532 Kč
463 Kč bez DPH
10kg (karton)
Skladem
4 653 Kč
4 046 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Kešu pražené solené se slupkou

Informace a výživové hodnoty 

Zaručeně lepší než čipsy! Že nevěříte, vyzkoušejte! Tyto kešu ořechy si neprošly celým procesem zpracování, zůstala na nich jemná růžovo - hnědá slupka, která jim dodává trpkou příchuť. Následně jsme je pro Vás opražili a osolili, aby sme chuť ještě více zvýraznily. Balíček chipsů proto nechte v obchodě a raději vyzkoušejte něco nového. Vždyť kdo se může chlubit tím, že okusil kešu se slupkou?

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. kešu ořechy jsou semeny plodů stromu obličkovca západního
  2. slupka dodává ořechu trpkou a výrazně aromatickou chuť
  3. kvalita kešu ořechů závisí na jejich barvy, tvaru a velikosti
  4. na světě existuje více než 30 druhů kešu ořechů
  5. kešu ořechy pocházejí z Brazílie, pěstují se však i v Indii, jihovýchodní Asii či v Africe

 

Základní specifikace
Složení 99,5% kešu ořechy ve sloupce, sůl
Země původu Vietnam
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Velikost nespecifikované
Úprava pražené ve sloupce
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 

 

Jak se praží kešu ořechy?

Při pražení kešu ořechů se zvýrazňuje jejich aroma. Je třeba nevystavovat je příliš vysoké teplotě, případně jich udržet ve vysoké teplotě kratší čas. Pokud se tyto podmínky nedodrží, ořech začne ztrácet své přirozené živiny. Přidáno dochucování solí nebo jiným kořením se může provádět před i po samotném pražení. Nejlepší je, když se ořechy před pražením namáčejí ve slané / kořeněné vodě, daná chuť se do nich pomalu vsákne a pražení ji ještě více zvýrazní. Ořechy se však mohou kořenit i po pražení, tehdy je ale možné, že z nich bude příchuť opadávat.

 

Použití

  • zdravé mlsání
  • vhodné jako svačina do školy, práce a na výlety
  • ovocný nebo zeleninový salát
  • přidání do různých jídel
  • vhodné jako dárek

 

Tip

Zabalte si kešu do produktivní krabičky a můžete je mít vždy a všude po ruce!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 1201 kJ / 287 kcal
Tuky 0,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 69,3 g
z toho cukry 57,2 g
Vláknina 3,6 g
Bílkoviny 2 g
Sůl 0,07 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník 100 mg
Železo 0,9 mg
Horčík 0 mg
Fosfor 0 mg
Draslík 0 mg
Sodík 0 mg
Vitamín C 7,5 mg
   

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: