Kešu pražené v pepři

od 313 Kč od 272 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Nemysli si, že jsme jen nějaké obyčejné pražené ořechy! Naše lahodná máslová chuť obohacena o pepř Tě dostane! Přidej si nás do košíku a nebudeš litovat.

          • vypěstované a sbírané v Indii
          • pálivá alternativa Tvých oblíbených oříšků
          • pomáhají snižovat krevní tlak

Detailní informace

500g
Skladem
313 Kč
272 Kč bez DPH
1kg
Skladem
587 Kč
510 Kč bez DPH
3kg (3x1kg)
Skladem
1 584 Kč
1 377 Kč bez DPH
10kg (karton)
Skladem
5 083 Kč
4 420 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Kešu pražené v pepři

Informace a výživové hodnoty 

Kešu pražené v pepři vám dají pěkně do nosu. Pro milovníky výrazných chutí je to skvělý způsob jak zahnat hlad. Pro vyhledávače netradičních jídel je tu možnost vyzkoušet něco nového. Avšak pod štiplavým povrchem na vás přece jen čeká oblíbený krémově sladký oříšek, který potěší i tradiční gurmány. Tyto kešu jsme dovezli až z Indie a jejich etnickou rozmanitost oceníte ihned po prvním soustu.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. Pražení a solení ořechů zvýrazňuje jejich chuť a vůni.
  2. Kvalita kešu ořechů závisí na jejich barvě, tvaru a velikosti.
  3. Na světě existuje více než 30 druhů kešu ořechů.
  4. Pepř je plodem pepřovníku černého (Piper nigrum).
  5. Pepř pochází z Indie.

 

Základní specifikace
Složení kešu ořechy, pepřové koření (mořská sůl, dextróza, kvasnicový extrakt, přírodní ochucovadlo, cibule, pepř, citrónová kyselina, maltodextrin, oxid křemičitý, prášek z citrónové šťávy, slunečnicový olej, laktóza)
Země původu Indie
Trvanlivost 3–8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Velikost nespecifikované
Úprava pražené kešu ořechy v pepři
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní.

 

Jak se praží kešu ořechy?

Při pražení kešu ořechů se zvýrazňuje jejich aroma. Je třeba nevystavovat je příliš vysoké teplotě, případně je udržet ve vysoké teplotě kratší čas. Pokud se tyto podmínky nedodrží, ořech začne ztrácet své přirozené živiny. Dochucení solí nebo jiným kořením se může provádět po samotném pražení, ale i před ním. Nejlepší je, když se ořechy před pražením namáčejí ve slané nebo kořeněné vodě, daná chuť se do nich pomalu vsákne a pražení ji ještě více zvýrazní. Ořechy se však mohou kořenit i po pražení, tehdy je ale možné, že z nich bude příchuť opadávat. Více se dozvíte v článku o obchodních třídách kešu.

 

Použití

  • zdravé mlsání
  • vhodné jako svačina do školy, práce
  • zajímavá chuť osvěží různá jídla
  • na cesty a výlety
  • vhodné jako dárek

 

Tip

Zabalte si kešu do produktivní krabičky a budete je mít vždy a všude po ruce!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 2312 kJ / 556 kcal
Tuky 41 g
z toho nasycené mastné kyseliny 7,2 g
Sacharidy 27,7 g
z toho cukry 7,4 g
Bílkoviny 17,7 g
Sůl 2,38 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník  mg
Železo  mg
Hořčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg
   

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 5.3.2019
První oříšek byl divný, nezvyklá chuť, ale potom moc moc dobré :-)