Prodejny jsou stále otevřeny. Po-Pá 9:00-18:00, So 9:00-12:00. Čekáme na vás!

Kešu ořechová pasta

322 Kč 280 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Kešu oříšků je Svět plodů plný, ale já jsem jedinečná! Jsem pasta vyrobená z těch nejlepších přírodních kešu oříšků! Jemná vůně a krémová struktura kešu omámí i Tebe!

          • 100 % kešu ořechy
          • jemná máslová chuť
          • skvělé při vaření i pečení

Detailní informace

400g
Skladem
322 Kč
280 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Kešu ořechové máslo DOYPACK

Informace a výživové hodnoty 

Máte rádi jemnou nasládlou chuť? Takové jsou naše kešu ořechy. Jsou křupavé, přitom tak krémové. A co tak vyzkoušet pastu vyrobenou pouze z kešu? Využijete ji v kuchyni do různých krémů nebo jen tak na svačinu, vytlačenou rovnou z praktického znovuuzavíratelného balení. Je vhodná i na cesty na doplnění energie. Pastu si hned oblíbíte protože je velmi jemná a nenajdete v ní žádné kousky navíc. Praktické balení zaručuje i to, že pastu před konzumací můžete protřepat.

kešu_naturalCZ kopie - kopie

5 věcí, které jste o této surovině nevěděli

  1. Kešu pasta je bohatá na minerály a vitamíny.
  2. Je skvělá jako základ do cukrářských krémů či do pomazánek.
  3. Pokud pastu smícháte s vodou, vznikne vám chutné kešu mléko.
  4. Kešu roste na stromě zvaném ledvinovník západní. Vyrůstá jako součást plodu nazývaného „jablíčko“.
  5. Plody ledvinovníku mají dvojí využití – chutné šťavnaté ovoce i křupavé oříšky.

 

Základní specifikace
Složení 100% jádra kešu
Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2
Země původu Česká republika
Trvanlivost 12/20
Skladování do 22 °C s vlhkostí vzduchu do 70 %,
chraňte před přímým slunečním zářením
Balení znovuuzavíratelný doypack
Velikost nespecifikované
Úprava pasta
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
Jak se pasta připravuje?

Nejprve některé ořechy pražíme (arašídy a lískové ořechy). Ořechy se ještě před mletím rozdrtí na malé kousky, aby byl proces rychlejší a efektivnější. Následuje důležitý krok – mletí ořechů na pastu. Celý tento proces trvá přibližně 6–12 hodin. Ke zpracování se používá koloidní mlýn s odstředivkou. Během procesu jsou ořechy zbavovány části tuku. Pokud nechcete, aby se vám rozpojil tuk od ořechového másla, nedávejte pastu do ledničky. Nejlepší je skladovat ji v pokojové teplotě bez dosahu slunečních paprsků a tepla.

Bila_Kesu_CZ_oprava

 

Tip

Smíchejte kešu pastu s rozpuštěnou čokoládou a vytvořte si tak vlastní oříško-čokoládový krém!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 2314 kJ / 553 kcal
Tuky 43,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny 7,8 g
Sacharidy 30,2 g
z toho cukry 6 g
Vláknina 32,6 g
Bílkoviny 18,2 g
Sůl 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník 43 mg
Železo 5,03 mg
Hořčík 258 mg
Draslík 546 mg
Sodík 15 mg
Zinek 5,16 mg
Fosfor 457 mg
Měď 2,19 mg
Mangan 0,815 mg
Selen 11,5 mg

 

Kešu ořechová pasta

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: