Prodejny jsou otevřeny každý všední den 9:00-18:00 a v sobotu 9:00-12:00. Moc se na vás těšíme!

Kešu ořechy v 32% mléčné čokoládě

Náš produkt
217 Kč 189 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Jsme sice stále kešu, ale jak z jiné dimenze! Tentokrát nás obalili do mléčné čokolády a řekneme Ti, to je jízda! Vystřelíme Tě svou krémovou čokoládou a křupavými jadérky až na měsíc!

          • Kvalitní česká čokoláda
          • Sladké a krémové kešu
          • NÁŠ PRODUKT – vyrobila maminka majitele!

Detailní informace

500g
Skladem
217 Kč
189 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Kešu ořechy v 32% mléčné čokoládě

Informace a výživové hodnoty 

Vyzkoušejte dokonalé spojení afrického kešu a české čokolády. Pod jemnou 32% mléčnou čokoládou se ukrývá kvalitní kešu z Pobřeží slonoviny, které bylo pro dražování jasnou volbou. Je totiž dokonale křupavé, uvnitř máslové a sladší než jiné druhy. Navíc má krásně bílou barvu, a tak s čokoládou tvoří dokonalou souhru barev i chutí. S touto dvojicí můžete mlsat od rána do večera. Zkuste kešu v čokoládě přidat do jogurtu, nebo si ho dejte k odpolední kávě. Je skvělé při každé příležitosti!

druhy-kesu-orisky-orechy-natural-kvalitni

 

5 věcí, které jste o této surovině nevěděli

  1. Jsou vyrobeny maminkou jednoho z našich majitelů.
  2. Obalit každou várku v čokoládě trvá až 4 hodiny.
  3. Mléčná čokoláda je vyrobena v České republice.
  4. Existuje světový den čokolády a oslavit ho můžete 7. července.
  5. První receptura na mléčnou čokoládu byla objevena ve Švýcarsku v roce 1876.

 

Základní specifikace
Složení jádra kešu ořechy, mléčná 32% čokoláda z ČR (cukr, kakaový prášek, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor: sójový lecitin, polyglycerolpolyricinoleát, vanilkový extrakt Bourbon Madagascar)
Alergeny  Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2
Země původu vyrobeno v České republice
Trvanlivost 3–8 měsíců
Skladování do 22 °C s vlhkostí vzduchu do 40 %,
chraňte před přímým slunečním zářením
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Velikost nespecifikované
Úprava dražovaná jádra kešu ořechů
Obchodní třída celá jádra ořechů, minimum zlomků
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Jak se zpracovávají kešu ořechy?

Kešu ořechy vyrůstají ze spodní části plodu stromu ledvinovníku západního. Po opadnutí plodu (ty se používají například na výrobu džemu) na zem je nutné odstranit tvrdou skořápku. Ta se proto vaří, napařuje a nakonec suší horkým vzduchem, čímž se pomalu oddělí od samotného oříšku. Na ořechu však zůstává jemná slupka, kterou je nutné opět vysušit a odstranit látkovými rukavicemi. Pro jiné, pomaleji a dražší zpracování kešu ořechů, se používají speciální nože, kterými se skořápka odstraňuje bez tepelného zpracování. Tyto ručně zpracované kešu se sice následně suší, ale pouze do teploty 40 °C, proto jsou považovány za RAW potravinu. Více se dozvíte v článku o obchodních třídách kešu.

Kvalitni-kesu-orechy-orisky 
 

Tip

Zkuste použít naši mléčnou 32% čokoládu při vašich kulinářských výtvorech!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 2304 kJ / 551 kcal
Tuky 36,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 16,7 g
Sacharidy 49,7 g
z toho cukry 40,8 g
Vláknina 2,3 g
Bílkoviny 8,8 g
Sůl 0,56 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník  mg
Železo  mg
Hořčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
E Avatar autora | 18.1.2021
Dokonalá kombinace mléčné čokolády a výborných oříšků. Společně chutnají božsky - doporučuju rovnou vybírat větší balení, abyste za pár dnů nemuseli objednávat další :-)