Kešu ořechy v 32% mléčné čokoládě

Náš produkt
od 212 Kč od 184 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Jsme sice stále kešu, ale jak z jiné dimenze! Tentokrát nás obalili do mléčné čokolády a řekneme Ti, to je jízda! Vystřelíme Tě svou křupavou čokoládou a krémovými jadérky až na měsíc!

Detailní informace

500g
Skladem
212 Kč
184 Kč bez DPH
3kg (gastro)
Skladem
1 111 Kč
966 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Kešu ořechy v 32% mléčné čokoládě

Informace a výživové hodnoty 

Obyčejná čokoláda je už trošku nudná, co? Ale tato je jedinečná. Pod jemnou mléčnou čokoládou Vás čeká překvapení, a dokonce velmi příjemné překvapení. Krémová, ale křupavá konzistence kešu Vám připomene, že právě pod povrchem se schovává zlato. Stačí otevřít balíček a ochutnat.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. tento produkt je vyráběn přímo ve Světě plodů
  2. existuje světový den čokolády a oslavit ho můžete 7. července
  3. mléčná čokoláda byla vynalezena ve Švýcarsku v roce 1876
  4. na světě existuje více než 30 druhů kešu ořechů
  5. kešu ořechy pocházejí z Brazílie, pěstují se však i v Indii, jihovýchodní Asii či v Africe

 

Základní specifikace
Složení jádra kešu ořechy, mléčná 32% čokoláda z ČR (cukr, kakaový prášek, kakaové máslo, sušené plnotučné mlékosójový lecitin, emulgátor (polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR)
Země původu ČR
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Velikost nespecifikované
Úprava dražované jádra kešu ořechů
Obchodní třída celá jádra ořechů, minimum zlomků
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 

 

Jak se zpracovávají kešu ořechy?

Kešu ořechy vyrůstají ze spodní části plodu stromu ledvinovníku západního. Po opadnutí plodu (ty se používají například na výrobu džemu) na zem je nutné odstranit tvrdou skořápku. Ta se proto vaří, napařuje a nakonec suší horkým vzduchem, čímž se pomalu oddělí od samotného oříšku. Na ořechu však zůstává jemná slupka, kterou je nutné opět vysušit a odstranit látkovými rukavicemi. Pro jiné, pomaleji a dražší zpracování kešu ořechů, se používají speciální nože, kterými se skořápka odstraňuje bez tepelného zpracování. Tyto ručně zpracované kešu se sice následně suší, ale pouze do teploty 40 °C, proto jsou považovány za RAW potravinu.

 

Použití

  • vhodné jako dárek
  • pochoutka k televizi
  • vhodné na cesty
  • vhodné na pohoštění návštěvy
  • vhodné jako svačina do školy a práce

 

Tip

Zabalte si kešu do produktivní krabičky a můžete ho mít vždy a všude po ruce!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 2304 kJ / 551 kcal
Tuky 36,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 16,7 g
Sacharidy 49,7 g
z toho cukry 40,8 g
Vláknina 2,3 g
Bílkoviny 8,8 g
Sůl 0,56 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník  mg
Železo  mg
Hořčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg
   

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: