Kávová zrna Espresso v hořké čokoládě

559 Kč 486 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Nestíháš kávu, ale potřebuješ svou dávku kofeinu a energie? Tak to jsme pro Tebe jako stvořené! Snadno si nás sbalíš s sebou a navíc jsme obalené v kvalitní 53% čokoládě!

          • dochucená přírodní vanilkou
          • kvalitní a chutná kávová zrna z Kolumbie
          • NÁŠ PRODUKT - z dílny maminky jednoho z našich majitelů!

Detailní informace

1kg
Skladem
559 Kč
486 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Kávová zrna Espresso v hořké čokoládě

Informace a výživové hodnoty 

Už jste někdy zkoušeli chroupat pražená kávová zrna? Ne? tak to nevíte o co přicházíte. Tyto kávová zrna pocházejí z Kolumbie. Doplní Vám energii na celý den a klidně pár kousky nahradíte ranní kávu. Ještě jsme je nechali obalit v 53% kvalitní hořké čokoládě, abychom Vám dopřáli unikátní zážitek. Čokoláda se v ústech krásně rozplyne a kávové zrno zakřupe. Mírně hořká chuť se mísí s tou sladkou a naopak.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. kávová zrna jsou z Kolumbie
  2. kvalitní hořká 53% čokoláda
  3. dochucené přírodní vanilkou
  4. unikátní produkt plný různých chutí
  5. rychlé a chutné doplnění energie

 

Základní specifikace
Složení tmavá čokoláda (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor (sójový lecitin), přírodní vanilková chuť), pražená kávová zrna, E414
Země původu Kolumbie
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Velikost nespecifikované
Úprava zrna v čokoládě
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Zatím si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 

 

Jak se káva pěstuje a praží?

Pěstování kávy je poměrně náročné, neboť existuje hned několik faktorů, které mohou znehodnotit celou úrodu. Existuje také mnoho druhů kávy, z nichž zaručeně znáte Arabicu či Robustu. Sklizeň se musí sebrat v přesně daný čas, protože pokud by byly zrna nedozrálé nebo přezrálé, ovlivnilo by to chuť kávy. Některé druhy se pěstují na malých keřích, jiné na vysokých stromech. Ze zrn kávy se odstraní pecka a pergamenový obal. Pak se zrnka kávy třídí a přebírají. Dále přichází na řadu pražení kávy, při kterém dochází k různým složitým chemickým reakcím a káva postupně získává svou charakteristickou chuť.

 

Použití

  • zdravé mlsání
  • do jogurtů nebo müsli
  • vhodné jako svačina do práce, do školy a na výlety
  • příprava a zdobení dezertů
  • rychlé dodání energie na cestách

 

Tip

Zabalte si kávová zrna do produktivní krabičky a můžete je mít vždy a všude po ruce!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 2259 kJ / 540 kcal
Tuky 33 g
z toho nasycené mastné kyseliny 19 g
Sacharidy 57 g
z toho cukry 44 g
Vláknina 5 g
Bílkoviny 6 g
Sůl 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník 0 mg
Železo 0 mg
Hořčík 0 mg
Fosfor 0 mg
Draslík 0 mg
Sodík 0 mg
Vitamín C 0 mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: