Kávová zrna pražená v hořké čokoládě s mocca kávou

od 208 Kč od 181 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Instantní dávka kofeinu v každém soustu! Tak to jsme my. Kvalitní kávová zrna zjemněné chutí lahodné hořké čokolády, v níž ucítíš i krémové mocca coffee. Jednoduchý přenos a super-rychlá pomoc při nedostatku energie.

          • zrna obalené v hořké čokoládě
          • čokoláda s příchutí mocca coffee
          • NÁŠ PRODUKT - z dielne mamičky jedného z našich majiteľov!

Detailní informace

500g
Skladem
208 Kč
181 Kč bez DPH
3kg
Skladem
1 091 Kč
949 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Kávová zrna pražená v hořké čokoládě s mocca kávou

Informace a výživové hodnoty 

Chutné kávová zrna obalené v hořké čokoládě rozproudí Váš den. A to nejen obrazně. Kofein obsažený v produktu Vám vyplaví adrenalin a Vy budete plný energie. Čokoláda se na jazyku krásně rozplyne a kávové zrno uvnitř příjemně zachrúme. Je to skvělý kamarád na dlouhé cesty ale i do školy či do práce. Také si je můžete přidat do jogurtu, müsli nebo jimi ozdobit dort a domácí zákusky.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  • chuť kávy je klasicky kyselá a zároveň hořká
  • káva i čaj jsou celo-světovo známé a konzumované nápoje
  • známe dvě základní skupiny kávy - arabica a robusta
  • unikátní produkt plný různých chutí
  • rychlé a chutné doplnění energie

Základní specifikace
Složení  
Země původu  
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Velikost nespecifikované
Úprava zrna v čokoládě
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Zatím si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 

 

Jak se káva pěstuje a praží?

Pěstování kávy je poměrně náročné, neboť existuje hned několik faktorů, které mohou znehodnotit celou úrodu. Existuje mnoho druhů kávy, z nichž zaručeně znáte arabicu či robustu. Sklizeň se musí sebrat v přesně daný čas, protože pokud by byla zrna nedozrálá nebo přezrálá, ovlivnilo by to chuť kávy. Některé druhy se pěstují na malých keřích, jiné na vysokých stromech. Ze zrn kávy se odstraní pecka a pergamenový obal. Pak se zrnka kávy třídí a přebírají. Dále přichází na řadu pražení kávy, při kterém dochází k různým složitým chemickým reakcím a káva postupně získává svou charakteristickou chuť.

 

Použití

  • zdravé mlsání
  • do jogurtů nebo müsli
  • vhodné jako svačina do práce, do školy a na výlety
  • příprava a zdobení dezertů
  • rychlé dodání energie na cestách

 

Tip

Zabalte si kávová zrna do produktivní krabičky a můžete je mít vždy a všude po ruce!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie kJ / kcal
Tuky g
z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy g
z toho cukry g
Vláknina g
Bílkoviny g
Sůl g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník  mg
Železo  mg
Hořčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: