Objednávky odesíláme do 5 pracovních dní, prodejny jsou otevřeny 12:00-18:00, každý všední den. Děkujeme, že jste s námi! Více o situaci zde.

100% hořká čokoláda z Madagaskaru

700 Kč 609 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Detailní informace

1kg
Vyprodáno
700 Kč
609 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

100% Hořká čokoláda

Čerstvě vytvořená od semínka ke stromu s kakaovými boby až po čokoládu na Madagaskaru. Jemná chuť a vůně lesních plodů z jemných odrůd kakaových bobů Criollo, Trinitario, Forastero. Zcela vypěstováno a vytvořeno na Madagaskaru lidmi z Malgasy.

   balení obsahuje 10 tabulek čokolády
   není nijak chemicky zpracována
   je bez přidaných příchutí i aditiv
   má nízký glykemický index
  obsahuje velké množství vlákniny a antioxidantů
   využití na dekorování dezertů, pečení, polevy, pěny a sorbety
   teplota tání čokolády je 45 až 50°C, a tuhne při 27°C, použití při 32 až 33°C
 

 

Základní specifikace
 
  Složení 100% kakaová hmota
  Země původu
Madagaskar
  Trvanlivost
min. 3 - 18 měsíců
  Balení
sáček
  Úprava
tabulka
  Velikost
nespecifikováno
  Obchodní třída
nespecifikováno
   Odrůda
nespecifikováno

 *přesné datum na vyžádání e-mailem, popř. na telefonu EXPEDICE & KANCELÁŘ

 


Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 


 

Výživové hodnoty čokolády na 100 g 

MAKROŽIVINY 
 
   Energie 2429/581 kJ / kcal 
   Tuky
50 g 
   z toho nasycené mastné kyseliny
30 g 
   Sacharidy
15 g 
   z toho cukry
0,4 g 
   Vláknina 19 g 
   Bílkoviny 15 g 
   Sůl 0,04 g 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: