Kakaová hmota z Madagascaru

666 Kč 579 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Detailní informace

1kg
Skladem
666 Kč
579 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Kakaová hmota 100%

Čerstvě vytvořená od semínka ke stromu s kakaovými boby až po čokoládu na Madagaskaru. Jemná chuť a vůně lesních plodů z jemných odrůd kakaových bobů Criollo, Trinitario, Forastero. Zcela vypěstováno a vytvořeno na Madagaskaru lidmi z Malgasy.

 
   není nijak chemicky zpracována
   je bez přidaných příchutí i aditiv
   má nízký glykemický index
  obsahuje velké množství vlákniny a antioxidantů
   využití na dekorování dezertů, pečení, polevy, pěny a sorbety
   teplota tání čokolády je 45 až 50°C, a tuhne při 27°C, použití při 32 až 33°C
 

Základní specifikace

Složení 100% kakaová hmota
Krajina původu Madagaskar
Trvanlivost min. 318 měsíců
Balení sáček
Úprava tabulka
Velikost nespecifikováno
Obchodní třída nespecifikováno
Odrůda nespecifikováno

*přesné datum na vyžádání po mailu, popř. telefonu EXPEDICE & KANCELÁŘ

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: