Jablka sušená kostičky z ČR

ČR / SK
Značka: SVĚT PLODŮ
od 138 Kč od 120 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Detailní informace

500g
Skladem
138 Kč
120 Kč bez DPH
3kg (6x500g)
Skladem
725 Kč
630 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Sušená jablka kostičky z ČR

Ahoj, jsme sušené jablka. Jsme tady domácí hvězdy, a né jenom tak pro nic za nic. Vysušili nás a nakrájeli na kostičky, no hrůza děs. Tak snad to stálo za to a budeme ti chutnat.

   bez přidaného cukru a dalších aditiv
✓   100 % přírodní z ČR
   skvělé do müsli a do jogurtu
   zdravé křupání místo chipsů
 

Základní specifikace

  Složení 100% sušené kostičky z jablek
  Země původu
ČR
  Trvanlivost
min. 3–18 měsíců*
  Balení
zipový znovuuzavíratelný sáček
  Úprava
sušené ovoce - jablka kostičky
  Velikost nespecifikováno
  Obchodní třída nespecifikováno
  Odrůda nespecifikováno

*přesné datum na vyžádání e-mailem, popř. na telefonu EXPEDICE & KANCELÁŘ


Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 


 

Výživové hodnoty sušená jablka kostičky na 100 g 

MAKROŽIVINY 
 
   Energie 1017 kJ / 243 kcal 
   Tuky
0,32 g 
   z toho nasycené mastné kyseliny
0,08 g 
   Sacharidy
65,89 g 
   z toho cukry
57,17 g 
   Vláknina 8,7 g 
   Bílkoviny 0,93 g 
   Sůl 0 g 
MIKROŽIVINY 
 
   Vápník 14 mg 
   Železo
1,4 mg 
   Hořčík
16 mg 
   Fosfor
38 mg 
   Draslík
450 mg 
   Sodík
87 mg 
   Zinek
0,2 mg 
   Vitamín C
3,9 mg 
   Vitamín B2
0,16 mg 
   Niacin
0,93 mg 
   Vitamín B6
0,13 mg 
   Vitamín E
0,53 mg 
   Vitamín K
3 μg 

 

 

Víte, že...

 

Sušená jablka kostičky 9 image

   

Sušená jablka

V sušených jablkách najdeme menší množství vlákniny a minimální množství kalorií. Během procesu sušení zůstávají zachovány vitamíny A, vitamíny B-komplexu a při šetrném sušení zůstanou zachován vitamín C. Speciální enzymy, které sušená jablka obsahují, ocení ti, kteří se snaží zhubnout, protože napomáhají s rozkládáním tuku.

 

 

 

 

 

 

Jablka

Jablka provází lidstvo už od nepaměti. Za pravlast tohoto ovoce je považován jihozápad Číny. Je to nejznámější druh ovoce. Dá se konzumovat na nespočetné množství způsobů, jíme ho syrové, sušené, děláme z nich kompoty, plníme koláče, vytváříme džusy, klidně i dáváme k masu. Ročně se celosvětově urodí více než 40 milionů jablek, což ho řadí na 4. místo mezi pěstovanými ovoci. Obsahují řadu látek, prospěšnému našemu zdraví a také dobře chutnají.  V jejich složení vynikají zejména sacharidy, kterých je v 100g dužiny až 13%. Množství vitamínů a minerálních látek, kterými jablka disponují, nám pomáhá udržet se fit a zdraví během virusových epidemií.

Sušená jablka

V sušených jablkách najdeme menší množství vlákniny a minimální množství kalorií. Během procesu sušení zůstávají zachovány vitamíny A, vitamíny B-komplexu a při šetrném sušení zůstanou zachován vitamín C. Speciální enzymy, které sušená jablka obsahují, ocení ti, kteří se snaží zhubnout, protože napomáhají s rozkládáním tuku.

Detoxikace

Dietní pokrm? Rozhodně jablka. Váží na sebe přebytečné tekutiny a toxické látky a odvádějí je z těla pryč. Navíc mají nízký obsah ovocného cukru a málo kalorií. Kyselina jablečná rozkládá přebytečné tuky v buňkách.

Ovoce na všechno?

Jablka jsou s nadsázkou na ovoce na všechno. Napomáhají trávení, pomáhají s bojem proti infekcím, povzbuzuje náladu, má příznivé regenerační účinky. Jeho zvláštností je schopnost regulovat správný chod orgánů, napomáhají udržovat potřebnou hladinu cukru v krvi a posiluje imunitní systém. Jablka obsahují draslík, který napomáhá správné funkci ledvin a svalů. Pro všechny tyto schopnosti jsou jablka považována za jedny z nejzdravějších ovocí.

Prospěšné látky

Vitamín A - růst a vývoj těla, chrání před infekcemi, důležitý pro správnou funkci zraku

Vitamín B - správné fungování metabolismu, příznivě ovlivňuje nervový systém

Vitamín C - chrání organismus před virovými infekcemi, pomáhá ničit bakterie

Draslík - prevence vysokého krevního tlaku, srdečních a mozkových příhod

Fosfor - spolu s vápníkem jsou důležité pro tvorbu kostí

 

Zajímavosti

Pravidelná konzumace jablek na různé způsoby pomáhají celkově rychleji zotavit tělo po nemoci

Na světě existuje více než 7 000 druhů jablek. Pokud bychom chtěli vyzkoušet všechny odrůdy a každý den bychom snedli jednu, trvalo by nám to 19 let.

 

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: