Imuna lyofilizovaná (mrazem sušená) prášek

340 Kč 296 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Dopřej imunitnímu systému výraznou podporu silnými antioxidanty a buď připravený cítit se plný energie! Nemusíš si mě smíchat jen s vodou, přidej mě kamkoli, fantazii se meze nekladou!

          • 100% rozdrcené mrazem sušené ovoce a bylinky 
          • poctivá chuť surovin bez přidaných cukrů a aditiv
          • šetrné sušení, které zachová živiny a barvu

Detailní informace

130g
Skladem
340 Kč
296 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Imuna lyofilizovaná (mrazem sušená) prášek

Informace a výživové hodnoty

Pořádnou dávku energie vám Imuna dopřeje díky mrazem sušenému pomeranči, černému rybízu, banánu, citronu, zázvoru a tymiánu, vše bez přidaných cukrů a konzervačních látek, proto je vhodná opravdu pro každého. Ať už si prášek přidáte do kaše a dezertů nebo jej smícháte s vodou, z výsledku budete zaručeně nadšeni! Chutná až nebezpečně skvěle!

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. je RAW
  2. neobsahuje přidaný cukr
  3. prášek je také jemným přírodním barvivem
  4. je 100% přírodní – žádné GMO
  5. použijete jej rychle a efektivně

 

Základní specifikace
Složení pomeranč, černý rybíz, banán, citron, zázvor, tymián
Země původu Litva
Trvanlivost 3–8 měsíců
Balení dóza s víčkem
Typ sušení sušení mrazem
Velikost 130 g
Úprava prášek
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Mrazem sušené suroviny vnímám jako budoucnost potravin. Jsou chuťově jako čerstvé, dají se částečně rehydratovat do původní podoby, zachovávají si nutriční hodnoty a v neposlední řadě jsou mnohonásobně skladnější a trvanlivější než v čerstvé podobě. Při dobrém skladování vydrží i roky, kdežto čerstvé ovoce a zelenina bez aditiv plesniví a kazí se už po pár dnech. Nezáleží tak na sezóně, lyofilizované suroviny můžu mít celý rok ve stejné kvalitě.

 

Jak se suroviny suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. 

 

Použití

  • do horkých nápojů a drinků
  • do smoothies nebo ovesných kaší
  • na pečení i nepečení
  • k přípravě a zdobení dezertů
  • do limonád a koktejlů

 

Tip

Použijte prášek při pečení spolu s našimi 100% ořechovými moukami!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 336 kJ / 1569 kcal
Tuky 1,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
Sacharidy 58 g
z toho cukry 47,8 g
Vláknina 24,6 g
Bílkoviny 7 g
Sůl 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník  mg
Železo  mg
Draslík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: