Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Imuna lyofilizovaná prášek

Dopřej imunitnímu systému výraznou podporu silnými antioxidanty a buď připravený cítit se plný energie! Nemusíš si mě smíchat jen s vodou, přidej mě kamkoli, fantazii se meze nekladou!

  • 100% rozdrcené mrazem sušené ovoce a bylinky 
  • poctivá chuť surovin bez přidaných cukrů a aditiv
  • šetrné sušení, které zachová živiny a barvu

Vyberte balení

Nakup do zásoby a ušetři

1 ks
347 Kč / ks
2 ks
-5%
347 Kč / ks
3 ks
a více
-10%
347 Kč / ks

Vaše cena

347 Kč

Zboží můžete mít už ve středu 20. 10.

Kdy zboží obdržím? zavřít

67 ks skladem

Zásilkovna 65 Kč ve středu 20. 10.
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč
PPL 99 Kč
PPL - ParcelShop 99 Kč
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč ve středu 20. 10.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč
Brno - Jezuitská 11 65 Kč
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč
Zlín - Rašínova 71 65 Kč

Imuna lyofilizovaná prášek

Informace o produktu

Pořádnou dávku energie vám Imuna dopřeje díky mrazem sušenému pomeranči, černému rybízu, banánu, citronu, zázvoru a tymiánu, vše bez přidaných cukrů a konzervačních látek, proto je vhodná opravdu pro každého. Ať už si prášek přidáte do kaše a dezertů nebo jej smícháte s vodou a vypijete, z výsledku budete zaručeně nadšeni! Chutná až nebezpečně skvěle!

TOP informace o prášku

  1. Neobsahuje přidaný cukr.
  2. Prášek je také jemným přírodním barvivem.
  3. Je 100% přírodní – žádné GMO.
  4. Použijete jej rychle a efektivně.
  5. RAW potravina –⁠ co to znamená se dozvíte v našem článku.

Poznámka nákupčího

„Mrazem sušené suroviny vnímám jako budoucnost potravin. Jsou chuťově jako čerstvé, dají se částečně rehydratovat do původní podoby, zachovávají si nutriční hodnoty a v neposlední řadě jsou mnohonásobně skladnější a trvanlivější než v čerstvé podobě. Při dobrém skladování vydrží i roky, kdežto čerstvé ovoce a zelenina bez aditiv plesniví a kazí se už po pár dnech. Nezáleží tak na sezóně, lyofilizované suroviny můžu mít celý rok ve stejné kvalitě.“

Jak se suroviny suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

Zajímavosti a recepty

Jak skladovat potraviny sušené mrazem

Jak skladovat potraviny sušené mrazem

22.03.21 | 1352x přečteno | 5 minut

Proč jíst mrazem sušené potraviny?

Proč jíst mrazem sušené potraviny?

15.03.21 | 279x přečteno | 7 minut

Základní specifikace
  • Složení citrón lyofilizovaný, černý rybíz lyofilizovaný, banán lyofilizovaný, pomeranč lyofilizovaný, tymián lyofilizovaný, zázvor lyofilizovaný
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení PET dóza
  • Úprava prášek
  • Typ sušení sušení mrazem
  • Surovina Banán, Rybíz, Zázvor, Citrón, Pomeranč, Tymián
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1569 kJ / 336 kcal
  • Tuky 1,4 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
  • Sacharidy 58 g
  • z toho cukry 47,8 g
  • Vláknina 24,6 g
  • Bílkoviny 7 g
  • Sůl 0 g

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny

Unikátní produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastní výroba

4 kamenné prodejny

Ohodnotit produkt zavřít

Imuna lyofilizovaná prášek

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?