Nejlepší svačiny pro děti: Připravte je zdravě, rychle a barevně
19.08.21 | 9104x přečteno
Dopřej imunitnímu systému výraznou podporu silnými antioxidanty a buď připravený cítit se plný energie! Nemusíš si mě smíchat jen s vodou, přidej mě kamkoli, fantazii se meze nekladou!
⚠️ Zachraň surovinu s končícím datem minimální trvanlivosti! Čím kratší trvanlivost, tím větší sleva – až do 50 %. Pouze do vyprodání zásob.
Pořádnou dávku energie vám Imuna dopřeje díky mrazem sušenému pomeranči, černému rybízu, banánu, citronu, zázvoru a tymiánu, vše bez přidaných cukrů a konzervačních látek, proto je vhodná opravdu pro každého. Ať už si prášek přidáte do kaše a dezertů nebo jej smícháte s vodou a vypijete, z výsledku budete zaručeně nadšeni! Chutná až nebezpečně skvěle!
„Mrazem sušené suroviny vnímám jako budoucnost potravin. Jsou chuťově jako čerstvé, dají se částečně rehydratovat do původní podoby, zachovávají si nutriční hodnoty a v neposlední řadě jsou mnohonásobně skladnější a trvanlivější než v čerstvé podobě. Při dobrém skladování vydrží i roky, kdežto čerstvé ovoce a zelenina bez aditiv plesniví a kazí se už po pár dnech. Nezáleží tak na sezóně, lyofilizované suroviny můžu mít celý rok ve stejné kvalitě.“
Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.
Jarní detox: Je potřeba, nebo jde jen o marketingový tah?
21.04.22 | 1210x přečteno | 5 minut
Jak skladovat potraviny sušené mrazem
22.03.21 | 8843x přečteno | 5 minut
Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.
Imuna lyofilizovaná prášek