Prodejny jsou otevřeny každý všední den 9:00-18:00 a v sobotu 9:00-12:00. Moc se na vás těšíme!

Hovězí guláš s bramborami

od 223 Kč od 194 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Stačí mě zalít a během chvilky jsem jako čerstvý! Uvařili mě, následně lyofilizovali a zabalili do plechovky nebo kapsle. Díky tomuto procesu mám trvanlivost, kterou mi můžou jiná jídla závidět.

          • přidejte vodu a za pár minut je pokrm hotov
          • chutné jídlo, které si můžete připravit kdekoli
          • až šest porcí v jedné plechovce

Detailní informace

100g
Skladem
223 Kč
194 Kč bez DPH
600g
Skladem
1 278 Kč
1 111 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Hovězí guláš s bramborami

Informace a výživové hodnoty 

Lahodné kousky jemného hovězího masa, brambor a směs husté zeleniny se spojují v chutné rajčatové omáčce a vytvářejí fantastický guláš. Příprava je neuvěřitelně jednoduchá: stačí přidat vodu libovolné teploty (360 ml na 100 g) a počkat. Díky obsaženým sacharidům a bílkovinám je to neuvěřitelně všestranný pokrm, který si můžete vychutnat kdykoli a kdekoli. Kapsičky vydrží až 7 let a trvanlivost plechovky je neuvěřitelných 25 let! Je to tedy fantastické jídlo pro každého, kdo se chce předzásobit potravinami nebo se jen ujistit, že je připraven na jakoukoli situaci. Každá směs se před lyofilizací vaří, což pomáhá snižovat celkovou hmotnost a usnadňuje skladování potravin. Ideální pro ty, kteří chtějí zajistit, aby měli v každé situaci přístup k vydatnému jídlu. Balení je znovuuzavíratelné, takže se po otevření nemusíte bát, že se obsah rychle zkazí.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. Všechny živiny, vitamíny a minerální látky jsou při lyofilizaci zachovány.
  2. Výrobek má dlouhou trvanlivost.
  3. V kapsičce najdete směs masa, brambor, zeleniny s rajčatovou omáčkou.
  4. Produkt je ve znovuuzavíratelném balení.
  5. Z kapsy se nají jedna osoba, z plechovky až šest.

Základní specifikace
Složení brambory nakrájené na kostičky (29 %), vařené hovězí kousky (10 %), nakrájená mrkev, zelené fazolky, nakrájená cibule, řepkový olej, rajčatový protlak, kukuřičná mouka, sůl, bílý pepř
Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
Země původu Velká Británie
Trvanlivost 3–8 měsíců
Skladování do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu,
chraňte před přímým slunečním zářením
Balení znovuuzavíratelná kapse / plechovka
Úprava nespecifikované
Velikost 100 g / 600 g 
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

„Mrazem sušené suroviny vnímám jako budoucnost potravin. Jsou chuťově jako čerstvé, dají se částečně rehydratovat do původní podoby, zachovávají si nutriční hodnoty a v neposlední řadě jsou mnohonásobně skladnější a trvanlivější než v čerstvé podobě. Při dobrém skladování vydrží i roky, kdežto čerstvé ovoce a zelenina bez aditiv plesniví a kazí se už po pár dnech. Nezáleží tak na sezóně, lyofilizované suroviny můžu mít celý rok ve stejné kvalitě.

 

Jak se suroviny suší mrazem?

Lyofilizace, neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

 

Tip

Vyzkoušejte přidat i další mrazem sušenou zeleninu.

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 2199 kJ / 527 kcal
Tuky 30,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny 4,9 g
Sacharidy 38,9 g
z toho cukry 6,5 g
Vláknina 8,1 g
Bílkoviny 19,92 g
Sůl 4,3 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník  mg
Železo  mg
Hořčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: