Nejlepší svačiny pro děti: Připravte je zdravě, rychle a barevně
19.08.21 | 18984x přečteno
😍 Oblíbená akce 3+1 tyčinka ZDARMA je zpět! 😍
Chceš dodat svému pokrmu ten správný šmrnc? Ze široké nabídky aromat si do své kuchyně určitě najdeš ten nejvhodnější. Nemusíš být ani profesionální cukrář, abys nás mohl používat. Jsme tu pro všechny!
Alternativní produkty z kategorie Vaření a pečení:
Aroma granátového jablka bez granátového jablka? To tady určitě nepotkáte. Naše aroma je vyrobeno především z kvalitních surovin a nikoli z látek, které jej napodobují. Výrobce aromat vybírá své suroviny pečlivě a především tak, že nejsou geneticky modifikované a neobsahují konzervační látky. Aromata se používají při pečení, ale i nepečení a jejich úkolem je vyzvednutí chuti produktu, aniž by narušily jeho strukturu. Aroma z granátového jablka je vysoce koncentrované, takže stačí pět až šest kapek, které nahradí jednu čajovou lžičku granátového jablka.
„O aromata jsem se začal zajímat v souvislosti s ekologicky vhodnějšími a efektivnějšími produkty. Je mnohem výhodnější podpořit aroma dortu, kávy nebo drinku pár kapkami přírodního aroma s výraznou vůní, než surovinou, která tak silným aroma nedisponuje a může nepříjemně ovlivnit konzistenci výrobku, např. obsah vody v ovoci. Přidáme pár kapek aroma a je to! Právě proto jsem se rozhodl šetřit suroviny, čas i přírodu. A pokud vám jde o ochucení vlastních výrobků, kde vám záleží na struktuře, konzistenci a samozřejmě chuti a vůni, je ekologičtější, praktičtější a rychlejší řešení – přírodní aroma.“
Aromata se vyrábějí ze surovin, které jsou tak málo výrazné, že je nejde extrahovat tak snadno jako vanilku. Například pokud bychom chtěli extrahovat meloun, na jednu lahvičku extraktu by nestačil ani plavecký bazén melounů. Proto se pro výrobu takového aroma nepoužívá klasická extrakce s rozpuštěním v ethanolu, ale látky zodpovědné za vůni se speciální metodou replikují (množí). Jelikož takové aroma má vlastnost rychle se vypařovat, je vloženo do hygroskopického (bez vůně a chuti) propylenglykolu, který pohltí vodní páry či látky a mění jejich skupenství z páry na hustou tekutinu.
16.03.21 | 9781x přečteno | 8 minut
Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.
Informace k získávání recenzí