Vanilkové lusky GOURMET z Indonésie

258 Kč 224 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Jsem nejvoňavější vanilka na světě a ani obal moje aroma nezadrží. Nejen v semínkách, ale i v mé slupce je mnohonásobně vyšší obsah vanilinu než v běžném vanilkovém cukru z obchodu!

          • jedna z nejlepších vanilek na světovém trhu
          • vysoký obsah vanilinu
          • do dezertů, zmrzlin, koktejlů, krémů

Detailní informace

2 ks
Vyprodáno
258 Kč
224 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Vanilkové lusky GOURMET z Indonésie

Informace a výživové hodnoty 

Ne nadarmo se říká, že vanilka je královna mezi kořením. Je velmi náročná na pěstování a zpracování, nakolik se to vše dělá ručně. I právě proto patří mezi nejdražší koření. Nesuďte ji ale hned podle ceny, přestože je vyšší, jde o nejlepší světovou kvalitu na trhu. Vanilkové aroma nezadrží ani obal a kromě zrníček uvnitř využijete i samotné lusky, které mají ještě větší obsah vanilinu. 

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. prvotřídní GOURMET vanilka
  2. vysoký obsah vanilinu
  3. nejlepší vanilka na světovém trhu
  4. kromě vanilinu obsahuje až 200 dalších aromatických látek
  5. harmonizuje smysly a tlumí nervové napětí

 

Základní specifikace
Složení 100% přírodní vanilkové lusky
Země původu Indonésie
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení vakuový sáček
Velikost 2 ks
Úprava celé lusky
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 

 

Odkud pochází ta nejlepší vanilka?

Vanilka původně pochází z Mexika. Nejkvalitnější producenti vanilkových lusků jsou na Madagaskaru, v Mexiku a na Tahiti. Každý producent však používá jiný druh vanilky i způsob sušení, proto je také odlišná i výsledná chuť - na Madagaskaru sladká, z Mexika trochu kořeněná a z Tahiti květinová. Výsledný produkt je však vzhledově stejný, čokoládově hnědý až zdánlivě černý lusk. Kvalita však vyžaduje oběti, a lusky z těchto zemí jsou zároveň ty nejdražší.

 

Použití

  • výroba vanilkového cukru nebo extraktu
  • do jogurtů, pudinků, müsli
  • příprava zmrzliny
  • příprava dezertů, koláčů, krémů
  • do smoothies, alko a nealko nápojů, vína, čaje

 

Tip

Pokud se chystáte péct, určitě vyzkoušejte i náš vanilkový třtinový cukr nebo vanilkový extrakt?

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: