Goji lyofilizované (mrazem sušené)

od 390 Kč od 339 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Pokud jsi o mně neslyšel, přicházíš o hodně! Jsem goji a budu ti připomínat celé spektrum chutí lesního ovoce. Mám blahodárné účinky na zdraví a pomáhám s kožními onemocněními. Jsem lék, který chutná!

Detailní informace

100g
Skladem
390 Kč
339 Kč bez DPH
300g (3x100g)
Skladem
1 051 Kč
914 Kč bez DPH
500g
Skladem
1 731 Kč
1 505 Kč bez DPH
1.5kg (3x500g)
Skladem
4 966 Kč
4 318 Kč bez DPH
10kg (karton)
Skladem
32 453 Kč
28 220 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Goji lyofilizované (mrazem sušené) 

Informace a výživové hodnoty

Být zdravý jako rybička je pro vás určitě důležité. Právě pravidelné konzumování goji přináší dlouhověkost a vitalitu. Kustovnice čínská je totiž tak zdravá, že patří mezi superpotraviny. V Číně zázračnost těchto plodů objevili už dávno, a proto jim říkají červený diamant. Kromě blahodárných účinků má i sladce kyselou chuť. Právě pro vás jsme nechali goji lyofilizovat, abyste si plody mohli užít během celého roku, i mimo sezónu. Právě lyofilizace je tak šetrná, že dochází k vypaření veškeré vody, ale všechny zdraví prospěšné látky v ní nadále zůstanou.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. Živiny v goji jsou po sušení mrazem stále zachovány.
  2. Plné velkého množství vitamínů, minerálních látek a antioxidantů, proto patří mezi superpotraviny.
  3. Podporuje imunitu a zlepšuje vitalitu.
  4. Také zlepšuje funkčnost mozku.
  5. Pro blahodárné živiny ji v Číně nazývají červený diamant.

 

Základní specifikace
Složení 100% goji
Země původu Polsko
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Typ sušení sušení mrazem ve vakuu
Velikost 350 ks = 50 g
Úprava celé kusy
Obchodní třída třída "A" - výběrové plody podle barvy
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Mrazem sušené suroviny vnímám jako budoucnost potravin. Jsou chuťově jako čerstvé, dají se částečně rehydratovat do původní podoby, zachovávají si nutriční hodnoty a v neposlední řadě jsou mnohonásobně skladnější a trvanlivější než v čerstvé podobě. Při dobrém skladování vydrží i roky, kdežto čerstvé ovoce a zelenina bez aditiv plesniví a kazí se už po pár dnech. Nezáleží tak na sezóně, lyofilizované suroviny můžeme mít celý rok ve stejné kvalitě.

Jak se goji suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

 

Použití

  • zdravé mlsání
  • do smoothies
  • do ovesných kaší nebo granoly
  • vhodné jako svačina do práce, do školy a na výlety
  • příprava a zdobení dezertů

 

Tip

Pokud jsi příznivec zdravých surovin, co tak zkusit náš MYX Vitalita?

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 1416kJ / 337 kcal
Tuky 1,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g
Sacharidy 67,2 g
z toho cukry 34,7 g
Vláknina 24 g
Bílkoviny 1,7 g
Sůl 0,03 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník 190 mg
Železo 6,8 mg
Sodík 298 mg
Vitamín C 48,4 mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
LB Avatar autora | 6.12.2019
Perfektní superpotravina, doporučuji!