Zimní výprodej stále běží! 💥 Ulovte SLEVY až 50 %!💥

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

-20 %
Kód: 0431

Fialové přírodní barvivo tekuté

Pečení nikdy nebylo tak zábavné. Ozdob mnou svůj nejnovější cukrářský počin a raduj se z pestrých barev. Fialová barva je originální a já Ti ručím, že Tvé barevné dezerty si všichni zamilují.

Vyberte balení

Vaše cena

266 Kč

Zboží můžete mít už v úterý 14. 2.

Kdy zboží obdržím? zavřít

15 ks skladem

PPL - ParcelShop 66 Kč ve čtvrtek 16. 2.
PPL 99 Kč ve čtvrtek 16. 2.
Zásilkovna 68 Kč ve středu 15. 2.
Zásilkovna - dodání na adresu 116 Kč ve čtvrtek 16. 2.
Česká pošta - Balík do balíkovny 52 Kč ve čtvrtek 16. 2.
Česká pošta - Balík do ruky 104 Kč v úterý 14. 2.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč ve čtvrtek 16. 2.
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč ve středu 15. 2.
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč ve středu 15. 2.
Brno - Jezuitská 11 65 Kč ve středu 15. 2.
Brno - Zelný trh 21 65 Kč ve středu 15. 2.
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč ve středu 15. 2.
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč ve středu 15. 2.
Zlín - Rašínova 71 65 Kč ve středu 15. 2.

Fialové přírodní barvivo tekuté

Informace o produktu

Přírodní barviva jsou ve srovnání s těmi umělými výrazně méně zářivá, na druhou stranu však neobsahují žádná umělá éčka ani konzervanty. Barviva slouží pro potravinářské účely, dodávají barvu vašim výtvorům, avšak neovlivňují jejich chuť. Naše barviva se získávají z přírodních intenzivně barevných surovin, jako je ovoce, zelenina či květiny. Jsou vhodné i pro vegany a díky tekuté konzistenci zamezují tvorbě otravných hrudek. Barevné pečení ještě nikdy nebylo tak snadné! Více informací o barvivech pro vás máme v našem článku!

TOP Informace o barvivu

  1. Čistě přírodní barvivo.
  2. Vhodné pro vegany.
  3. Neobsahuje žádná umělá éčka.
  4. Ovlivňuje pouze barvu, ne chuť.
  5. Složené pouze z přírodních intenzivních barviv.

Jak skladovat barviva?

Přírodní barviva skladujte ve tmě a v suchu. Nikdy je nevystavujte teplu a silnému světlu, jelikož by tím mohla být ovlivněna a jejich vlastnosti by se mohly změnit až na zdraví neprospěšné. Před použitím protřepejte.

Jaký je rozdíl mezi umělými a přírodními barvivy?

Umělá barviva se získávají ze surovin anorganického neboli „neživého“ původu. Použití těchto barviv je velmi přísně kontrolováno. U některých potravin se proto umělá barviva nesmí vůbec používat, u ostatních potravin je zákonem stanovený bezpečný limit. V procesu tvorby barviv s přírodním původem by při přípravě neměly být použity žádné chemikálie ani umělé konzervanty. Takové barvivo je možné připravit i přímo doma v kuchyni. V menším množství vody jednoduše vyvařte potravinu s přirozeně silným zbarvením (např. červenou řepu, mrkev či maliny a borůvky) a hustou tekutinu následně přidávejte do vybraných pokrmů. Takto připravené barvivo byste měli zkonzumovat do dvou týdnů. Pro zajištění delší životnosti barviva můžete přidat citrónovou šťávu, která působí jako přírodní konzervant. Pro výrobu sušeného barviva je nutné surovinu lyofilizovat a rozdrtit, v tomto případě se zachová mnohem výraznější chuť potraviny. Tato přírodní barviva mnohokrát přebírají názvy po svých čerstvých rodičích – například žluté barvivo kurkumin získalo jméno podle kurkumy.  

Zajímavosti a recepty

  • Složení anthokyany, konzervant sorban draselný
  • Zpracování Tekuté
  • Barva Fialová
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Země původu Velká Británie
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení skleněná lahvička
  • Úprava tekuté barvivo
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 298 kJ / 70 kcal
  • Tuky 0 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
  • Sacharidy 12,4 g
  • z toho cukry 0 g
  • Vláknina 0 g
  • Bílkoviny 1,3 g
  • Sůl 0 g

Hodnocení našich zákazníků

Aritmetický průměr z 0 udělených hodnocení.

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Informace k získávání recenzí
Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky zdarma
Vlastní výroba
6 kamenných prodejen
Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?