Nejlepší svačiny pro děti: Připravte je zdravě, rychle a barevně
19.08.21 | 26859x přečteno
1. Máj se blíží! Oslavte ho s naší nabídkou 💝 Navíc SLEVA 15 % s kódem: LASKYCAS
Pryč se škodlivými látkami a přebytečnou vodu! Přidej mě do smoothie, jogurtu nebo Tvého oblíbeného dezertu a já ti ukážu, jak se dělá ta správná jarní očista.
⚠️ Zachraň surovinu s končícím datem minimální trvanlivosti! Čím kratší trvanlivost, tím větší sleva – až do 50 %. Pouze do vyprodání zásob.
Alternativní produkty z kategorie Bylinky a koření:
Biologicky aktivní lyofilizované produkty mohou přirozeně zvýšit hladinu energie, podpořit trávení a hubnutí. Ale kromě toho nesmíme zapomenout, že je prášek velice chutný a skvěle se hodí například do smoothie nebo dortových krémů, kterým dodá originální chuť a jemně zelenou barvu. Všechny komponenty jsou přírodní a hodí se opravdu pro každého. Nezapomeňte objevit také naše lyofilizované zeleninové prášky.
„Mrazem sušené suroviny vnímám jako budoucnost potravin. Jsou chuťově jako čerstvé, dají se částečně rehydratovat do původní podoby, zachovávají si nutriční hodnoty a v neposlední řadě jsou mnohonásobně skladnější a trvanlivější než v čerstvé podobě. Při dobrém skladování vydrží i roky, kdežto čerstvé ovoce a zelenina bez aditiv plesniví a kazí se už po pár dnech. Nezáleží tak na sezóně, lyofilizované suroviny můžu mít celý rok ve stejné kvalitě.“
Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.
Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.
Informace k získávání recenzí