1. Máj se blíží! Oslavte ho s naší nabídkou 💝 Navíc SLEVA 15 % s kódem: LASKYCAS

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Doprava zdarma
Kód: 0727

Detoxa lyofilizovaný prášek

Pryč se škodlivými látkami a přebytečnou vodu! Přidej mě do smoothie, jogurtu nebo Tvého oblíbeného dezertu a já ti ukážu, jak se dělá ta správná jarní očista.

⚠️ Zachraň surovinu s končícím datem minimální trvanlivosti! Čím kratší trvanlivost, tím větší sleva – až do 50 %. Pouze do vyprodání zásob.

  • 100% rozdrcené mrazem sušené ovoce a zelenina 
  • poctivá chuť surovin bez přidaných cukrů a aditiv
  • šetrné sušení, které zachová živiny a barvu
Momentálně nejsem k mání. Ale nezoufej, mají spoustu jiných dobrot.

Alternativní produkty z kategorie Bylinky a koření:

Detoxa lyofilizovaná prášek

Informace o produktu

Biologicky aktivní lyofilizované produkty mohou přirozeně zvýšit hladinu energie, podpořit trávení a hubnutí. Ale kromě toho nesmíme zapomenout, že je prášek velice chutný a skvěle se hodí například do smoothie nebo dortových krémů, kterým dodá originální chuť a jemně zelenou barvu. Všechny komponenty jsou přírodní a hodí se opravdu pro každého. Nezapomeňte objevit také naše lyofilizované zeleninové prášky

TOP informace o lyofilizovaném prášku

  1. Potravina neobsahuje přidaný cukr.
  2. Můžou ji používat i vegani.
  3. Je 100% přírodní – žádné GMO (geneticky modifikované organismy).
  4. Použijete je rychle a efektivně.
  5. RAW produkt = co to vlastně znamená se dozvíte v našem článku.

Poznámka nákupčího

„Mrazem sušené suroviny vnímám jako budoucnost potravin. Jsou chuťově jako čerstvé, dají se částečně rehydratovat do původní podoby, zachovávají si nutriční hodnoty a v neposlední řadě jsou mnohonásobně skladnější a trvanlivější než v čerstvé podobě. Při dobrém skladování vydrží i roky, kdežto čerstvé ovoce a zelenina bez aditiv plesniví a kazí se už po pár dnech. Nezáleží tak na sezóně, lyofilizované suroviny můžu mít celý rok ve stejné kvalitě.“

Jak se suroviny suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

Zajímavosti a recepty

Proč jíst mrazem sušené ovoce?

Proč jíst mrazem sušené ovoce?

12.03.24 | 11202x přečteno | 7 minut

Jak skladovat potraviny sušené mrazem

Jak skladovat potraviny sušené mrazem

01.03.23 | 19935x přečteno | 5 minut

Základní specifikace
  • Složení ananas lyofilizovaný, kiwi lyofilizované, jablka lyofilizovaná, špenát lyofilizovaný, kopřiva lyofilizovaná, zázvor lyofilizovaný
  • Surovina Ananas, Jablka, Kiwi, Zázvor
  • Zpracování Prášek
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
  • Země původu Litva
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování Skladujte v chladu, suchu a temnu. Chraňte před přímým slunečním zářením.
  • Balení PET dóza
  • Úprava prášek
  • Typ sušení sušení mrazem
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1535 kJ / 356 kcal
  • Tuky 3,1 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0,6 g
  • Sacharidy 68,7 g
  • z toho cukry 44,3 g
  • Vláknina 14,1 g
  • Bílkoviny 6,3 g
  • Sůl 0,1 g

Hodnocení našich zákazníků

Aritmetický průměr z {rating_count} udělených hodnocení.

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Informace k získávání recenzí
Prémiové suroviny
Unikátní produkty
Ochutnávky zdarma
Vlastní výroba
Kamenné prodejny
Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?