Detox lyofilizované (mrazem sušené) BITES

143 Kč 124 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Pomáhám odstraňovat toxiny a přebytečnou vodu z těla! Uhodneš, co v sobě schovávám? Špenát, kopřivu, ananas, kiwi, jablko a zázvor. Zdá se ti to málo? Taky ve mně najdeš bílkoviny a kakaové máslo!

          • 100% rozdrcené mrazem sušené ovoce a zelenina
          • poctivá chuť surovin bez přidaných cukrů a aditiv
          • šetrné sušení, které zachová živiny a barvu

Detailní informace

50g
Skladem
143 Kč
124 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Detox lyofilizované (mrazem sušené) BITES

Informace a výživové hodnoty

Je snadné vybudovat si zdravé návyky s chutěmi, které připomínají sladké letní chvíle! BITES je 100% přírodní svačinka, která je nejen chutná fantasticky, ale pomáhá dosáhnout doporučené denní dávky živin. Biologicky aktivní lyofilizované produkty mohou přirozeně zvýšit hladinu energie a podpořit trávení. Všechny komponenty jsou přírodní a jsou vhodné opravdu pro každého.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. je RAW
  2. neobsahuje přidaný cukr
  3. můžou ji používat i vegani
  4. je 100% přírodní – žádné GMO
  5. použijete je rychle a efektivně

 

Základní specifikace
Složení špenát, kopřiva, ananas, kiwi, jablko, zázvor, kakaové máslo a izolát hrachového proteinu
Země původu Litva
Trvanlivost 3–8 měsíců
Balení dóza s víčkem
Typ sušení sušení mrazem
Velikost 50 g
Úprava kostky
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Mrazem sušené suroviny vnímám jako budoucnost potravin. Jsou chuťově jako čerstvé, dají se částečně rehydratovat do původní podoby, zachovávají si nutriční hodnoty a v neposlední řadě jsou mnohonásobně skladnější a trvanlivější než v čerstvé podobě. Při dobrém skladování vydrží i roky, kdežto čerstvé ovoce a zelenina bez aditiv plesniví a kazí se už po pár dnech. Nezáleží tak na sezóně, lyofilizované suroviny můžu mít celý rok ve stejné kvalitě.

 

Jak se suroviny suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. 

 

Použití

  • zdravé mlsání
  • do jogurtu
  • do ovesných kaší
  • ke zdobení dezertů
  • vhodné na cesty, do školy či do práce

 

Tip

Vaše děti určitě zaujmou i naše lyofilizované smoothie čtverečky!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 655 kJ / 2752 kcal
Tuky 56,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny 33,5 g
Sacharidy 31,2 g
z toho cukry 21,1 g
Vláknina 6,3 g
Bílkoviny 2,6 g
Sůl 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník  mg
Železo  mg
Draslík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: