🎄 Brno, Olomouc a Zlín – naše tři prodejny na náměstí mají až do Vánoc otevřeno i v neděli do 12:00❗️

Košík

(0)
Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Datlový sirup

Kdysi jsem byla sladká datle plná energie. A právě proto ze mě připravili sirup! Díky mé výrazné karamelově-medové chuti s ovocnou vůní Ti určitě osladím nejednu palačinku!

  1. tmavá barva a vysoká hustota
  2. výrazná ovocná chuť
  3. bez přidaného cukru

Vyberte balení

Vaše cena

82 Kč

Zboží můžete mít už v pondělí 13. 12.

Kdy zboží obdržím? zavřít

12 ks skladem

Zásilkovna 65 Kč v pondělí 13. 12.
Zásilkovna - dodání na adresu 99 Kč v pondělí 13. 12.
PPL 99 Kč v pondělí 13. 12.
PPL - ParcelShop 99 Kč v pondělí 13. 12.
Česká pošta - Balík do balíkovny 79 Kč v pondělí 13. 12.
Česká pošta - Balík do ruky 99 Kč v pondělí 13. 12.
Česká pošta - Balík na poštu 99 Kč v pondělí 13. 12.
Zlín - Gahurova 4467 65 Kč v úterý 14. 12.
Olomouc - Sokolská 44 65 Kč v úterý 14. 12.
Olomouc - Horní náměstí 202/15 65 Kč v úterý 14. 12.
Brno - Jezuitská 11 65 Kč v úterý 14. 12.
Staré město u Bruntálu 262 65 Kč v úterý 14. 12.
Zlín - Rašínova 71 65 Kč v úterý 14. 12.

Datlový sirup

Informace o produktu

Tmavá barva datlového sirupu je zcela odlišná od ostatních sirupů, které na trhu najdete. Jeho tmavě hnědá barva i hustota se však odrážejí i v jeho nesrovnatelné chuti. Je sladký a plný ovocných tónů. Je výrazně sladší než jiné sirupy a dokonce sladší než samotný med, a proto je vhodný do snídaňové kaše i na pečení a vaření. Pro snadnou manipulaci je datlový sirup balen v plastové láhvi s bezpečným uzávěrem uzpůsobeným proti náhodnému vylití.

TOP informace o datlovém sirupu

  1. Vyrábí se pouze z datlí bez přidání cukru.
  2. Není vhodný pro diabetiky!
  3. Je opravdu sladký, proto ho stačí přidávat v menších dávkách.
  4. Ovocné sirupy mají příznivý vliv na trávení.
  5. Datle jsou původem ze severní Afriky a také z Blízkého východu.

Jak se vyrábí datlový sirup?

Výroba datlového sirupu je jednoduchá. Datle se jednoduše smíchají s vodou a následně se pořádně rozmixují. Pak je nutná filtrace, a to rovnou několikanásobná, aby se ze sirupu odstranily přebytečné tuhé částečky datlí. Výsledná tekutina či šťáva se nakonec koncentruje, tím se zajišťuje požadovaná hustota kvalitního datlového sirupu.

Zajímavosti a recepty

  • Složení datle
  • Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
  • Země původu Spojené Arabské Emiráty
  • Trvanlivost 3–8 měsíců
  • Skladování do 22 °C s vlhkostí vzduchu do 70 %, chraňte před přímým slunečním zářením
  • Balení plastová láhev
  • Úprava sirup
  • Surovina Sladidlo
Makroživiny na 100 g
  • Energetická hodnota na 100 g 1305 kJ / 312 kcal
  • Tuky <0,1 g
  • z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
  • Sacharidy 75,69 g
  • z toho cukry 64,12 g
  • Vláknina 7,89 g
  • Bílkoviny 2,43 g
  • Sůl 0,4 g
Mikroživiny na 100 g
  • Vápník Vápník;-
  • Železo Železo;-
  • Hořčík Hořčík;-
  • Draslík Draslík;-
  • Měď Měď;-
  • Sodík Sodík;-
  • Vitamín C Vitamín C;-
  • Fosfor Fosfor;-
  • Zinek Zinek;-
  • Vitamín B6 Vitamín B6;-
  • Selen Selen;-

Hodnocení našich zákazníků

Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.

Prémiové suroviny

Unikátní produkty

Ochutnávky zdarma

Vlastní výroba

4 kamenné prodejny

Ohodnotit produkt zavřít

Datlový sirup

Recenze musí splňovat tyto podmínky a zobrazí se až po jejím schválení.

* Pole označená hvězdičkou jsou povinná.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst
zavřít

Přihlášení pomocí e-mailu

Zapomněli jste heslo?