Cukr s jedlými květy
Související produkty
Detailní popis produktu
Cukr s jedlými květy
Informace a výživové hodnoty
Jemný cukr obsahuje směs pestrobarevných květů. Mají lehkou květinovou chuť a krásně voňavé aroma. V cukru najdete jedlé květy růží, chrpy, měsíčku a levandule. V Británii tento cukr používají na ozdobu a provonění tradičních sušenek zvaných shortbread nebo k čajovým koláčkům scones. Pestrobarevné květy v cukru oživí každý dezert a pečivo, zanechávají krásné aroma rozkvetlé louky a dodávají slavnostní nádech. Až se budete chtít předvést před hosty, neváhejte cukr vyzkoušet. A s krupičnou kaší posypanou tímto cukrem vyrazíte dech nejen těm nejmenším!
5 věcí, které jste o surovině nevěděli
- Květy jsou pěstované bez pesticidů a herbicidů.
- Následně jsou sušeny šetrným způsobem pro zachování barvy a aroma.
- S růžovou vodou tvoří nejoblíbenější příchuť dezertů na Blízkém východě.
- Cukr s květy skvěle ladí s ruby nebo bílou edelweiss čokoládou.
- Jako ozdoba dezertu má u žen stejně pozitivní ohlas, jako kytice růží.
Složení | cukr + jedlé květy |
Země původu | |
Trvanlivost | 3–8 měsíců |
Balení |
znovuuzavíratelný ZIP sáček |
Úprava | nespecifikované |
Velikost | nespecifikované |
Obchodní třída | nespecifikované |
Odrůda | nespecifikované |
Zatím si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní.

Použití
- ozdoba sušenek, pečiva a cukroví
- jemné květinové aroma, které vynikne na jemných jídlech
- ozdoba a ochucení koktejlů a nápojů
- příprava a zdobení dezertů, ovocných salátů a jiných pokrmů
- vhodné jako dárek
Tip
Pokud byste neměli květů dost, povolte uzdu fantazii a vyberte si další jedlé květy z naší nabídky!
Výživové hodnoty | na 100 g |
Energie | kJ / kcal |
Tuky | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | g |
Sacharidy | g |
z toho cukry | g |
Vláknina | g |
Bílkoviny | g |
Sůl | g |
Výživové hodnoty | na 100 g |
Vápník | mg |
Železo | mg |
Hořčík | mg |
Fosfor | mg |
Draslík | mg |
Sodík | mg |
Vitamin C | mg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.