Čokoládové pecky

Nejprodávanější

Hořká 70% čokoláda z ČR
 
193 Kč
(168 Kč bez DPH)
Mléčná 32% čokoláda z ČR 1 image
 
171 Kč
(149 Kč bez DPH)
Bílá čokoláda z ČR
 
176 Kč
(153 Kč bez DPH)
Ruby čokoláda
Ruby 47% čokoláda
Skladem
0450/500G
 
od 219 Kč
(od 190 Kč bez DPH)
Karamelová 35% čokoláda Vanini Aurum
 
201 Kč
(175 Kč bez DPH)
Belgická hořká čokoláda 1 image
 
293 Kč
(255 Kč bez DPH)
MYX Belgické calletky 1 image
MYX Belgické calletky
Skladem
0457/500G
 
216 Kč
(188 Kč bez DPH)
LQ 0000 0455 nugatova 32 vegan cokolada Gianduia lab nahledova
 
243 Kč
(211 Kč bez DPH)
Bílá čokoláda Edelweiss 1 image
 
206 Kč
(179 Kč bez DPH)
Hořká 60% čokoláda z Peru
 
od 245 Kč
(od 213 Kč bez DPH)
14 položek celkem
Hořká 70% čokoláda z ČR
168 Kč bez DPH
193 Kč
0319/1000G
Bílá čokoláda z ČR
153 Kč bez DPH
176 Kč
0321/1000G
Karamelová čokoláda
194 Kč bez DPH
223 Kč
0449/500G
Mléčná 32% čokoláda z ČR 1 image
149 Kč bez DPH
171 Kč
0320/1000G
Belgická hořká čokoláda 1 image
Tip
255 Kč bez DPH
293 Kč
0461/500G
Karamelová 35% čokoláda Vanini Aurum
175 Kč bez DPH
201 Kč
0867/500G
MYX Belgické calletky 1 image
188 Kč bez DPH
216 Kč
0457/500G
Pomerančová čokoláda
od 168 Kč bez DPH
od 193 Kč
0460/500G
Ruby čokoláda
od 190 Kč bez DPH
od 219 Kč
0450/500G
Bílá čokoláda Edelweiss 1 image
179 Kč bez DPH
206 Kč
0453/500G
Hořká 60% čokoláda z Peru
od 213 Kč bez DPH
od 245 Kč
0849/500G
LQ 0000 0455 nugatova 32 vegan cokolada Gianduia lab nahledova
211 Kč bez DPH
243 Kč
0455/500G
Cappuccino čokoláda
195 Kč bez DPH
224 Kč
0459/500G
Mléčná čokoláda Chiara 33 %
179 Kč bez DPH
206 Kč
0454/500G

caletky

Čokopecky

Barvy i chutě, o jakých se vám ani nesnilo!
Na pečení, na mlsání, hořké, mléčné i pomerančové – všechny máme!

Chci se dozvědět více
 

Co jste o našich čokopeckách nevěděli? 

  • snadno se rozpouští
  • praktická velikost pecek na vaření i mlsání
  • najdete mezi nimi také několik vegan čokolád
  • čokolády jsou bez sójového lecitinu
  • čokopecky pochází z Belgie, Itálie a také České republiky

Jak se liší jednotlivé čokolády?

  • dle podílu kakaa – od 29 % až do 71,5 %
  • podle množství tuku se liší tekutostí
  • čím více tuku, tím je čokoláda po rozpuštění tekutější
  • dle tekutosti se liší také následné použití, u nás ale nejčastěji najdete čokolády se střední tekutostí, a ty jsou vhodné na cokoli
  • každá čokoláda má rozdílné teploty pro temperování

 

 

 

 

 

cappuccino