Červený rybíz lyofilizovaný

od 127 Kč od 110 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Že mě znáš ze své letní zahrádky? V této podobě jsi mě ale ještě určitě neměl, a to je třeba rychle napravit. Nejen, že jsem si zachoval svou skvělou kyselou chuť, ale k tomu i křupu! Tak na co ještě čekáš?

          • 100% mrazem sušené ovoce
          • vhodné do dezertů a na zdobení zákusků
          • poctivá chuť rybízu bez přidaných cukrů a aditiv

Detailní informace

100g
Skladem
127 Kč
110 Kč bez DPH
500g
Skladem
544 Kč
473 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Červený rybíz lyofilizovaný

Informace a výživové hodnoty 

Pořádně křupavý, příjemně kyselý a dokonale vypadající. K tomu všemu pořádná zásobárna vitamínu C! To všechno je náš červený lyofilizovaný rybíz. Jedna hrst vám pokryje celou doporučenou denní dávku vitamínu C. Ať už si jej přidáte do kaše, smoothie nebo třeba do dortu, rybíz vašemu pokrmu dodá neodolatelnou barvu a svěží chuť. 

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. Všechny živiny, vitamíny a minerály jsou zachovány.
  2. Byl pěstovaný bez použití fytohormonů a pesticidů.
  3. Obsahuje množství rychlých sacharidů a vysoký obsah vlákniny.
  4. Obsahuje velké množství vitamínu C, vápníku a hořčíku.
  5. Skladuje se do 15 °C s nulovou vlhkostí vzduchu.
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 

 

Jak se rybíz suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.

 

Tip

Zabalte si červený rybíz do sváčonosiče a budete jej mít vždy a všude po ruce!

 

Doplňkové parametry

Kategorie: SUŠENÉ OVOCE
Surovina: Rybíz
Základní specifikace: #oddelovac#
Složení: červený rybíz lyofilizovaný
Alergeny: Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
Země původu: Německo
Trvanlivost: 3–8 měsíců
Skladování: do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
Balení: znovuuzavíratelný ZIP sáček
Typ sušení: sušení mrazem
Velikost: -
Úprava: celé plody lyofilizovaného červeného rybízu
Obchodní třída: -
Odrůda: -
Makroživiny ve 100 g: #oddelovac#
Energetická hodnota: 1052 kJ / 254 kcal
Tuky: 1,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,25 g
Sacharidy: 30,3 g
z toho cukry: 30,3 g
Vláknina: 22,2 g
Bílkoviny: 7,2 g
Sůl: 0,03 g
Mikroživiny ve 100 g: #oddelovac#
Vápník: -
Železo: -
Hořčík: -
Fosfor: -
Draslík: -
Sodík: -
Zinek: -
Měď: -
Selen: -
Vitamín C: -
Vitamín B6: -

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: