Černý rybíz v dračí čokoládě

Náš produkt
od 278 Kč od 242 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Chutnám kysele! Ale aby toho nebylo málo, obalili mě ve sladké bílé čokoládě a posypali magickým dračím prachem. Spolu jsme perfektní kombinace, která zatočí tvými smysly tak, že se po nás jen zapráší!

Detailní informace

500g
Skladem
278 Kč
242 Kč bez DPH
3kg
Skladem
1 458 Kč
1 268 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Černý rybíz v dračí čokoládě

Informace a výživové hodnoty 

Chutnému kyselému rybízu tedy sladkost trochu pochyběla, ale o tu se teď postará kvalitní bílá čokoláda od nás, z Česka. Přece jen, jedna vrstva čokolády je málo, a tak jsme spolu s další vrstvou přidali i trochu jemného dračího prášku pro zvýraznění chuti a barvy. Nemusíte si vyčítat čokoládu, protože rybíz a dračí ovoce jsou zcela zdravé – šetrně sušené lyofilizací. Budete si olizovat prsty, a to doslova, protože trochu špiní!

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. živiny rybízu jsou zachovány
  2. bez umělých barviv a dochucovadel
  3. příjemná křupavá konzistence
  4. před zmrazením byl pečlivě dozrálý
  5. skladování je jednodušší než u čerstvého, skladuje se při pokojové teplotě

 

Základní specifikace
Složení černý rybíz lyofilizovaný, bílá čokoláda z ČR (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, sojový lecitin, emulgátor (polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR), dračí ovoce prášek
Země původu Česká republika
Trvanlivost 3–8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Velikost nespecifikované
Úprava dražovaný rybíz
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

"Rybíz sušený mrazem si podle mě zaslouží více pozornosti než jako obyčejná kulička v pytlíku. Poslali jsme ho proto do dražovny v Rýmařově, nechali ho obalit v bílé čokoládě a špetce prášku z dračího ovoce a výsledek? Super sladkokyselý a výrazně aromatický kousek ovoce. Tuhle variantu rybízu už jen tak nepřehlédnete a co víc, určitě ji můžete čekat v novém jarním MYXu!"

 

Jak se rybíz suší mrazem?

Lyofilizace, neboli sušení mrazem, je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody za nízké teploty a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na kapalnou fázi (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí mezi teplotami −55 až −100 °C. Pokud by nebyl použit nízký tlak, tak by mohlo dojít přesně k tomu, co se děje, pokud by se rybíz vařil při 100 °C. Surovina by se spálila a výsledný produkt by byl spíše džem než lyofilizovaný rybíz.

 

Použití

  • zdravé mlsání
  • do jogurtů nebo müsli
  • vhodné jako svačina do práce, do školy a na výlety
  • příprava a zdobení dezertů
  • do smoothies, ovesných kaší

 

Tip

Zabalte si rybíz do produktivní krabičky a můžete ho mít vždy a všude po ruce!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 2003 kJ / 478 kcal
Tuky 24,6 g
z toho nasycené mastné kyseliny 15 g
Sacharidy 52,7 g
z toho cukry 52,7 g
Vláknina 6,9 g
Bílkoviny 4,8 g
Sůl 0,25 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník 0 mg
Železo 0 mg
Hořčík 0 mg
Fosfor 0 mg
Draslík 0 mg
Sodík 0 mg
Vitamín C 0 mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
M Avatar autora | 20.5.2020
Bála jsem se, že to bude moc kyselý.. Čokoláda je dost sladká a rybíz trochu přebíjí, není tam moc cítit.. Ale i tak je to moc dobré, jak ochutnáte jednu kuličku tak už nedokážete přestat, mňam..