Nejlepší svačiny pro děti: Připravte je zdravě, rychle a barevně
19.08.21 | 24080x přečteno
💥 20 % SLEVA na Mikulášské MYXy s kódem: MIKULAS20. Jen do neděle. 💥
S námi můžeš experimentovat a ozdobit každé nudné jídlo! Jsme nadupané živinami, antioxidanty i výjimečnou chutí, kterou nám lyofilizace zanechala v plné kráse!
Alternativní produkty z kategorie Zelenina:
Olivy v našich jídelníčcích běžně nefigurují, což je škoda! Jsou významným zdrojem mnoha vitamínů, minerálů a působí také jako skvělý antioxidant. Ozvláštní každé středomořské jídlo a jejich specifická chuť nepochybně zaujme i jinde. Speciální technologií byly olivy šetrně sušené mrazem, takže si zachovaly svoji chuť, vůni a nutriční látky. Díky tomu chutnají skoro jako čerstvé a příjemně křupou. Dokonce se vyrovnají těm právě natrhaným, ale navíc je můžete mít k dispozici, kdykoli na ně dostanete chuť!
Lyofilizovaná zelenina je rychlou a zdravou svačinou, ať jste kdekoli. Není třeba ji skladovat v lednici, a navíc vám doma vydrží i několik měsíců. Díky snadnému skladování si ji můžete vzít s sebou téměř kamkoli! Na výlety, do práce i do školy. Také ji můžete využít v kuchyni, ať už jako neotřelou přísadu do salátů, nebo jako ozdobu slaných dortů a dalších jídel.
Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách −55 až −100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný.
Tento produkt zatím nemá žádné hodnocení.
Informace k získávání recenzí