Borůvky lyofilizované (mrazem sušené) prášek

od 183 Kč od 159 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Nechoď pro nás až do lesa, stačí zajít k nám, do Světa plodů. Rozdrtili nás na prach, ale naši chuť zachovali, neboj! Zamíchej nás do krému na dortu a návštěva Ti zaručeně odtrhne ruce, na to se spolehni!

          • 100% rozdrcené mrazem sušené ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
          • vhodné do smoothies, do snídaňových kaší, jogurtu a na zdobení dezertu
          • v celku nás mají také, dívej!

Detailní informace

100g
Skladem
183 Kč
159 Kč bez DPH
1kg
Skladem
1 726 Kč
1 501 Kč bez DPH
15kg (pytel)
Skladem
19 795 Kč
17 213 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Borůvky lyofilizované (mrazem sušené) prášek

Informace a výživové hodnoty

Najít kvalitní suroviny mimo sezónu je někdy těžký oříšek. Proto se snažíme najít na trhu to nejlepší a necháváme produkt lyofilizátu, abyste si mohli kdykoliv vychutnat stejnou kvalitu či v létě nebo v zimě. Tak to je rovněž s borůvkovým práškem z Německa. Chutí a kvalitou je to nejlepší, co jsme našli. Prášek se vyrábí z lyofilizovaných borůvek, které jsou příjemně křupavé a snadno se dají rozemlít na prášek. Rovněž jsou 100%, bez přídavku cukru, steroidů či jiných aditiv.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. všechny živiny a vitamíny jsou zachovány
  2. bohaté na vlákninu, která podporuje trávení
  3. po vysušení byly na jemno mletý
  4. jsou bez přídavku cukru a jiných aditiv
  5. prášek je také ideálním přírodním barvivem

 

Základní specifikace
Složení 100% borůvkový prášek
Země původu Německo
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Typ sušení sušení mrazem ve vakuu
Velikost nespecifikované
Úprava jemný prášek
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

"Ovocný prášek není pouze barvivo nebo dochucovadlo. Balení toho produktu má stejnou hodnotu, jako stejně velká balení mrazem sušených plodů. Jakto? Protože jsme 100 g ovoce vzali a rozmixovali jej na prach. Žádná aditiva, žádné konzervanty, žádné cukry navíc, ani příměsi - jen 100 g čistého ovocného prachu se všemi živinami a vitamíny. Ne vždy si můžete jogurt obohatit čerstvým ovocem kvůli sezónnosti anebo ochutit krém do dortu tak, aby Vám kvůli ovocné složce nezměnil texturu a konzistenci. Do jogurtu, do dortu, do bábovky, do kaše, do smoothie nebo jako dekoraci jídel. Prášky barví podle druhu ovoce a síly jejich přírodního pigmentu. Je to bez práce, odpadu, zbytečných konzervantů a nekazí se, na rozdíl od ovocných šťáv a pyré."

 

Jak se borůvky suší mrazem?

Lyofilizace nebo jinak sušení mrazem, je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody za nízké teploty a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na kapalnou fázi (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí mezi teplotami -55 až -100 °C. Pokud by nebyl použit nízký tlak, tak by mohlo dojít přesně k tomu, co se děje, pokud by se borůvky vařily při 100 °C. Surovina by se spálila a výsledný produkt by byl spíše džem, jako lyofilizované kousky borůvek. Po lyofilizací se borůvky melou na jemný prášek.

 

Použití

  • do smoothies
  • ovesných kaší
  • do koláčů
  • do polev či zmrzliny
  • využití i jako přírodní barvivo

 

Tip

Pokud máte chuť si na borůvkách i schrupnout, máme je i v celku!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 1125 kJ / 269 kcal
Tuky 4,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 34,3 g
z toho cukry 34 g
Vláknina 27,8 g
Bílkoviny 4,5 g
Sůl 0,0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník 200 mg
Železo 0,9 mg
Vitamín C 15 mg

 

Borůvky lyofilizované (mrazem sušené) prášek

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
R Avatar autora | 28.8.2019
Vyborne...zamichane do medu luxusni