Bobule lyofilizované (mrazem sušené) BITES

189 Kč 164 Kč bez DPH

Zvolte variantu

V tomto provedení ohromíme každého. Uhodneš, co v sobě schováváme? Ostružiny, maliny, borůvky a lesní jahody. Zdá se ti to málo? Taky v nás najdeš kakaové máslo a dávku bílkovin!

          • 100% mrazem sušené ovoce 
          • poctivá chuť ovoce bez přidaných cukrů a aditiv
          • šetrné sušení, které zachová živiny a barvu

Detailní informace

50g
Skladem
189 Kč
164 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Bobule lyofilizované (mrazem sušené) BITES

Informace a výživové hodnoty

Pokud rádi zdravě mlsáte, naše BITES vám rozhodně nesmí uniknout. Lyofilizované jahody, maliny, ostružiny a borůvky smíchané s kakaovým máslem, čistou formou bílkovin a následně slisované do praktickým kostiček. Hodí se opravdu pro každého, jelikož neobsahují lepek, mléko, přidané cukry ani konzervační látky. Skvělé jsou například jako rychlá svačinka na výlety.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. RAW surovina
  2. bez přidaného cukru
  3. vhodné i pro vegany
  4. 100% přírodní – žádné GMO
  5. rychlé a efektivní použití

 

Základní specifikace
Složení ostružiny wild, maliny, borůvky wild, lesní jahody, jahody, kakaové máslo, izolát hrachového proteinu
Země původu Litva
Trvanlivost 3–8 měsíců
Balení dóza s víčkem
Typ sušení sušení mrazem
Velikost 50 g
Úprava kostky
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Mrazem sušené suroviny vnímám jako budoucnost potravin. Jsou chuťově jako čerstvé, dají se částečně rehydratovat do původní podoby, zachovávají si nutriční hodnoty a v neposlední řadě jsou mnohonásobně skladnější a trvanlivější než v čerstvé podobě. Při dobrém skladování vydrží i roky, kdežto čerstvé ovoce a zelenina bez aditiv plesniví a kazí se už po pár dnech. Nezáleží tak na sezóně, lyofilizované suroviny můžu mít celý rok ve stejné kvalitě.

 

Jak se suroviny suší mrazem?

Lyofilizace, neboli sušení mrazem, je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody za nízké teploty a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na kapalnou fázi (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí mezi teplotami −55 až −100 °C. Pokud by nebyl použit nízký tlak, tak by mohlo dojít přesně k tomu, co se děje, pokud by se suroviny vařily při 100 °C. Surovina by se spálila a výsledný produkt by byl spíše připálenina. 

 

Použití

  • zdravé mlsání
  • do jogurtu
  • do ovesných kaší
  • zdobení dezertů
  • vhodné na cesty, do školy či do práce

 

Tip

Vaše ratolesti možná zaujmou i naše lyofilizované smoothie čtverečky!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 558 kJ / 2325 kcal
Tuky 47 g
z toho nasycené mastné kyseliny 27 g
Sacharidy 22 g
z toho cukry 22 g
Vláknina 12,7 g
Bílkoviny 8,2 g
Sůl 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník  mg
Železo  mg
Draslík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: