Bílá čokoláda Edelweiss

od 210 Kč od 183 Kč bez DPH

Zvolte variantu

 

 

Detailní informace

500g
Skladem
210 Kč
183 Kč bez DPH
4kg
Skladem
1 486 Kč
1 292 Kč bez DPH
16kg (4x4kg)
Skladem
5 549 Kč
4 825 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Bílá čokoláda Edelweiss pecičky

Jsem kvalitní italská bílá čokoláda s obsahem 30% kakaového másla. Jasně, že mě můžeš jen tak mlsat, ale nejvíc mě oceníš při pečení, na čokoládové fondue i na speciality a ozdoby z bílé čokolády. Díky vysokému obsahu kakaového másla toho hodně vydržím a skvěle chutnám! 

   vysoký obsah kakaového másla, 
   intenzivní chuť, vanilkovo - smetanové aroma
   na mlsání i pro přípravu krémů, polev, zmrzlin i pečiva.
✓   ideální k výrobě karamelizované čokolády
   po rozpuštění krásně tekutá - stupeň temperování: 40°C - 26°C - 29°C

 

 Základní specifikace

 
  Složení cukr (max. 36 %), kakaové máslo (30 %), sušené mlékoP (25%), sušená syrovátkaP, emulgátor: sójový lecitinP, přírodní vanilkové aroma
  Země původu
Itálie
  Trvanlivost
min. 3–18 měsíců**
  Balení
zipový znovuuzavíratelný sáček
  Úprava
pecičky
  Velikost 19-20 mm
  Obchodní třída nespecifikováno
  Odrůda nespecifikováno
  Specifikace ke stažení
*alergen
**přesné datum na vyžádání e-mailem, popř. na telefonu EXPEDICE & KANCELÁŘ
 
 
Poznámka nákupčího

 

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 


 
Výživové hodnoty bílá čokoláda na 100 g 
 
                                      MAKROŽIVINY  
 
 
   Energie 2404 kJ / 577 kcal 
   Tuky
37,7 g 
   z toho nasycené mastné kyseliny
22,5 g 
   Sacharidy
51,1 g 
   z toho cukry
51,1 g 
   Vláknina 0,1 g 
   Bílkoviny 8,2 g 
   Sůl 0,25 g 

 



Použití
na přípravu dezertů, krémů, polev na zdobení na přípravu zmrzliny čokoládová pěna snídaně - přidání do müsli, jogurtů čokoládové smoothie, shake horká čokoláda čokoládová káva


 

Tip

   sbalte si čokoládu do produktivní krabičky a můžete ji mít vždy a všude po ruce

2639-8

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: