Bílá čokoláda Edelweiss

od 200 Kč od 174 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Mezi mé kladné stránky patří výrazná chuť, slaďoučká vůně a příjemná textura. Ale mám i jednu negativní vlastnost. A to, že Ti dlouho nevydržím. Na tom máš však zásluhu hlavně Ty a Tvůj mlsný jazýček.

          • vhodná na mlsání i do pečení
          • praktické kousky, které zbožňují nejen cukráři
          • vanilkové aroma

Detailní informace

500g
Skladem
200 Kč
174 Kč bez DPH
4kg
Skladem
1 415 Kč
1 230 Kč bez DPH
12kg (3x4kg)
Skladem
3 961 Kč
3 444 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Bílá čokoláda Edelweiss

Informace a výživové hodnoty 

Běžné bílé čokolády obsahují přibližně 20% kakaového másla a až 55% cukru. Naše italská čokoláda obsahuje až 30% kakaového másla a 36% cukru. Můžete ji jen tak mlsat nebo ji využít v kuchyni, snadno se rozpouští a je krásně jemná. Navíc je připravena v praktických kouscích pro rychlé použití, což ocení nejen cukráři. Intenzivní sladká chuť s vanilkovo -krémovou aroma.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. kousky pro praktické využití
  2. vysoký obsah kakaového másla
  3. ideální pro výrobu karamelizovanou čokolády
  4. vanilkovo - krémové aroma
  5. stupeň temperováni: 40 °C - 26 °C - 29 °C

 

Základní specifikace
Složení cukr (max. 36 %), kakaové máslo (30 %), sušené mléko (25%), sušená syrovátka, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma
Země původu Itálie
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček
Velikost nespecifikované
Úprava kousky
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní.

 

Jak se získává kakao a kakaové boby?

Kakaovníky se sbírají většinou dva krát ročně. Plody jsou připraveny na sklizeň když jsou žluté nebo červené. Po sklizni se boby ručně louskají a následně fermentují. Fermentací dochází k biologickým změnám, snižuje se trpká chuť a vzniká červenohnědá barva. Boby se dále suší a praží. Pražením získávají čokoládovou barvu a aroma, alkalizují se aby se zlepšily jejich chuťové vlastnosti a snadněji se získávalo máslo. Boby se dále mohou ještě drtit.

 

Použití

  • příprava zmrzliny
  • do jogurtů, müsli, míchaných nápojů, smoothies
  • vhodné jako svačina do práce, do školy a na výlety
  • příprava a zdobení dezertů
  • na polevy, pěny a sorbety

 

Tip

Zabalte si čokoládu do produktivní krabičky a můžete je mít vždy a všude po ruce!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 2404 kJ / 577 kcal
Tuky 37,7 g
z toho nasycené mastné kyseliny 22,5 g
Sacharidy 51,1 g
z toho cukry 51,1 g
Vláknina 0,1 g
Bílkoviny 8,2 g
Sůl 0,25 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty  na 100 g
Vápník  mg
Železo  mg
Hořčík  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: