Arašídové máslo v prášku

328 Kč 285 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Co to říkáš? Že máš rád arašídové máslo? A já se tomu vůbec nedivím, vždyť jsem chutné a zdravé k tomu. Tak si přidej do svého jídelníčku a vychutnávej každý hlt. 

          • jemně mleté arašídy
          • s výrazně nižším obsahem tuků
          • prášková konzistence pro snadnější použití

Detailní informace

454g
Skladem
328 Kč
285 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Arašídové máslo v prášku

Informace a výživové hodnoty 

Práškové arašídové máslo? Divíte se tomu, jak je to vůbec možné? Je to způsobeno tím, že jsme ho pořádně, ale doopravdy pořádně pomleli a zlisovali. A co taky musíte vědět je, že práškové ořechové máslo obsahuje ještě méně tuků než ořechové máslo ve formě pasty. Výdrž má pozoruhodnou a při správném skladování přežije i přírodní pohromu. Jediné, čemu se neubrání, jsou vaše zdravé recepty.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  • skladujte v temnu a suchu, v dobře uzavřené nádobě bez větracích otvorů
  • arašídy se také nazývají podzemnice olejná nebo burské oříšky
  • práškové máslo obsahuje méně tuků, tudíž i méně kalorií
  • arašídové máslo je oblíbeným jídlem „fitnessáků“ a mimo jiné obsahuje rostlinné bílkoviny
  • arašídy obsahují hodně vitamínů, minerálů a prospěšných látek pro vaše tělo

Základní specifikace
Složení pražené arašídy, cukr, sůl
Země původu USA
Trvanlivost 3–8 měsíců
Balení šroubovací PET dóza
Velikost nespecifikované
Úprava prášek
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 
 
 
Jak se ořechové máslo v prášku vyrábí?
 
Výroba ořechových másel v prášku se od klasických ořechových past velmi neliší. Začátek procesu je jasný, ořechy je nutné pražit a následně podrtit na menší kousky. To proto, abychom urychlili následující zpracování. Podrcené ořechy se dále melou a lisují, dokud se z nich neodstraní většina tuků. Právě zde je patrný rozdíl v porovnání s výrobou ořechových past, ty se totiž lisují kratší dobu, a zachovají si tak výrazně více tuků než prášek. Výsledkem procesu je tedy prášek s výraznou ořechovou chutí, opravdu nízkým obsahem tuků, vysokým obsahem vlákniny a také množstvím ořechového proteinu.

 

Použití

  • na zahuštění omáček
  • přidání do těsta
  • při výrobě smoothie
  • ochutí Vaše ovesné vločky
  • pečení sušenek i zákusků

 

Tip

Chcete si to ještě trochu okořenit? Vyzkoušejte také arašídové máslo se skořicí, stevií či čokoládou v prášku.

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie kJ /kcal
Tuky g
z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy g
z toho cukry g
Vláknina g
Bílkoviny g
Sůl g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník mg
Železo mg
Hořčík mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: