Arašídové máslo s čokoládou v prášku

328 Kč 285 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Sladké, chutné, zdravé. To jsem já! Pokud mi nevěříš, tak mě vyzkoušej. Ale musím Tě varovat hned na začátku! Jak mě jednou přidáš do svého oblíbeného jídla, už ho nikdy nebudeš chtít beze mě! 

          • jemně mleté arašídy
          • s výrazně nižším obsahem tuků
          • čokoládová chuť jako bonus

Detailní informace

454g
Skladem
328 Kč
285 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Arašídové máslo s čokoládou v prášku

Informace a výživové hodnoty 

Arašídové máslo či pastu určitě znáte. A jestli ne, je nejvyšší čas tuto chybu napravit. Avšak ještě větší chyba by byla neochutnat naše arašídové máslo s čokoládou v prášku. Je sladké, zdravé, obsahuje méně tuků a hodí se téměř všude. Přimíchejte ho do snídaňové kaše, nebo jím ochuťte oblíbený krém. Jeho prášková textura Vám zaručí jednoduché dávkování i použití! Strouhat čokoládu a míchat s arašídovou pastou? Kdepak, tohle je tak jednoduché, jak je to dobré!

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  • skladujte v temnu a suchu, v dobře uzavřené nádobě bez větracích otvorů
  • arašídy se také nazývají podzemnice olejná nebo burské oříšky
  • práškové máslo obsahuje méně tuků a tudíž i méně kalorií
  • čokoláda dodává produktu sladkou chuť i nálož antioxidantů
  • arašídy obsahují hodně vitamínů, minerálů a prospěšných látek pro Vaše tělo 

Základní specifikace
Složení pražené arašídy, cukr, kakao, sůl
Země původu USA
Trvanlivost 3-8 měsíců
Balení šroubovací PET dóza
Velikost nespecifikované
Úprava prášek
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Ještě si na mě nenašel čas, ale určitě sem co nejdříve něco doplní. 
 
 
Jak se ořechové máslo v prášku vyrábí?
 
Výroba ořechových másel v prášku se od klasických ořechových past velmi neliší. Začátek procesu je jasný, ořechy je nutné pražit a následně podrtit na menší kousky. To abychom urychlili následující zpracovávání. Podrcené ořechy se dále melou a lisují dokud se z nich neodstraní většina tuků. Právě zde je patrný rozdíl v porovnání s výrobou ořechových past, ty se totiž lisují kratší dobu a zachovají si tak výrazně více tuků oproti prášku. Výsledkem procesu je tedy prášek s výraznou ořechovou chutí, opravdu nízkým obsahem tuků, vysokým obsahem vlákniny a taky množstvím ořechového proteinu.

 

Použití

  • na ochucení krémů a kaší
  • přidání do těsta
  • při výrobě smoothie
  • ochutí Vaše ovesné vločky
  • pečení sušenek i zákusků

 

Tip

Vyzkoušejte také čisté mandlové máslo v prášku a zjistěte tak, co Vám při pečení nejvíce vyhovuje!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie kJ /kcal
Tuky g
z toho nasycené mastné kyseliny g
Sacharidy g
z toho cukry g
Vláknina g
Bílkoviny g
Sůl g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník mg
Železo mg
Hořčík mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: