Prodejny jsou otevřeny každý všední den 9:00-18:00 a v sobotu 9:00-12:00. Moc se na vás těšíme!

Alfalfa ředkev mungo směs na klíčení

154 Kč 134 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Snažíš se být mistr kuchař, ale něco tomu stále chybí? Vyzkoušej nás! Jsme božsky křupavé a navíc zdravé. Naše kombinace chutí udělá parádu všem Tvým salátům i obloženým chlebům!

          • bohaté na minerály a vitamín K
          • bez chemie a dalších aditiv
          • 3 druhy klíčků – vojtěška, ředkvička, mungo fazole

Detailní informace

200g
Skladem
154 Kč
134 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Alfalfa ředkev mungo směs na klíčení

Informace a výživové hodnoty

Nepotřebujete velkou zahradu, abyste si doma vypěstovali něco chutného a zdravého! Stačí vám nádoba, semínka na klíčení a trpělivost. O několik dnů později už si můžete přidávat klíčky do svých pokrmů. Jídlu dodají křupavost, barevnost i zajímavou chuť. Ředkev je lehce pikantní, vojtěška je sytá a mungo fazole zase krásně křupe. Tahle kombinace je doslova vitamínovou bombou, ale doplníte s ní také vlákninu a minerály jako draslík, železo, fosfor či hořčík. Vypěstujte si i vy tento malý zázrak

Sklenice-na-kliceni-klicky-hotove-oddelovac-mensi

 

5 věcí, které jste o této surovině nevěděli

  1. Mix obsahuje široké spektrum vitamínů – A, B, C, D, E, K a kyselinu listovou.
  2. Z minerálních látek je bohatý například na draslík, železo, fosfor, hořčík či vápník.
  3. Alfalfa neboli vojtěška podporuje udržení správné hladiny cholesterolu a cukru v krvi.
  4. Mungo klíčky obsahují spoustu vápníku, který je důležitý pro kosti, zuby i svaly.
  5. Ředkvička napomáhá lepšímu trávení.

 

Základní specifikace
Složení semena tolice vojtěška (alfalfa), semena ředkve, semena mungo fazolí
Alergeny Alergeny jsou vyznačeny podtržením. Může obsahovat stopy arašídů a dalších skořápkových plodů, sezamu, lepku, mléka a SO2.
Země původu Itálie
Trvanlivost 3–8 měsíců
Skladování do 22 °C s vlhkostí vzduchu do 40 %,
chraňte před přímým slunečním zářením
Balení znovuuzavíratelný ZIP sáček

 

 
 

Jak na úspěšné klíčení ve sklenici? 

  1. Semínka nejprve opláchněte, poté je vložte do sklenice na klíčení a zalijte studenou vodou.
  2. Zavřete nádobu a nechce semínka nabobtnat 8 až 12 hodin.
  3. Slijte vodu a umístěte sklenici do stojanu tak, aby zbylá voda mohla odkapat.
  4. Umístěte ji na místo s pokojovou teplotou a mimo přímé sluneční záření.
  5. 2× až 3× denně klíčky opatrně propláchněte studenou vodou.
  6. Po naklíčení semena opláchněte a následně můžete konzumovat; proces trvá 4 až 6 dní.
  7. Více informací o procesu klíčení najdete v našem článku.
 

Tip

S naší speciální sklenicí na klíčení vám klíčky porostou jedna báseň! 

Více o klíčení se dozvíte v našem článku zde.

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie  kJ /  kcal
Tuky  g
z toho nasycené mastné kyseliny  g
Sacharidy  g
z toho cukry  g
Vláknina  g
Bílkoviny  g
Sůl  g
Mikroživiny
Výživové hodnoty  na 100 g
Vápník  mg
Fosfor  mg
Draslík  mg
Sodík  mg
Hořčík  mg
Selen  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: