Aktiva lyofilizovaná (mrazem sušená) prášek

340 Kč 296 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Vybírali nás pečlivě, abychom přirozeně stimulovala zdravé trávení a hubnutí. Nemusíš si nás smíchat pouze s vodou, přidej nás do smoothie, jogurtu či tvého oblíbeného dezertu!

          • 100% rozdrcené mrazem sušené ovoce a bylinky 
          • poctivá chuť surovin bez přidaných cukrů a aditiv
          • šetrné sušení, které zachová živiny a barvu

Detailní informace

100g
Skladem
340 Kč
296 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Aktiva lyofilizovaná (mrazem sušená) prášek

Informace a výživové hodnoty

Kreativitě se meze nekladou, tak si přimíchejte prášek kamkoli! Jeho výrazná barva a chuť zazáří v každém krému, jogurtu či smoothie. Kromě toho, že nakopneme vaše tělo energií, můžeme také pomoci zpomalit proces stárnutí a postarat se o zdraví vaší pokožky a vlasů! Pečlivě vybrané suroviny také pomáhají přirozeně zlepšovat trávení a podporují hubnutí.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. jsme RAW surovina
  2. neobsahujeme přidaný cukr
  3. prášek je také jemným přírodním barvivem
  4. jsme 100% přírodní – žádné GMO
  5. použijete nás rychle a efektivně

 

Základní specifikace
Složení borůvky, maliny, brusinky, mochyně, jablka, máta
Země původu Litva
Trvanlivost 3–8 měsíců
Balení dóza s víčkem
Typ sušení sušení mrazem
Velikost 100 g
Úprava prášek
Obchodní třída nespecifikované
Odrůda nespecifikované

 

 
 
Poznámka nákupčího

Mrazem sušené suroviny vnímám jako budoucnost potravin. Jsou chuťově jako čerstvé, dají se částečně rehydratovat do původní podoby, zachovávají si nutriční hodnoty a v neposlední řadě jsou mnohonásobně skladnější a trvanlivější než v čerstvé podobě. Při dobrém skladování vydrží i roky, kdežto čerstvé ovoce a zelenina bez aditiv plesniví a kazí se už po pár dnech. Nezáleží tak na sezóně, lyofilizované suroviny můžu mít celý rok ve stejné kvalitě.

 

Jak se suroviny suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. 

 

Použití

  • do horkých nápojů a drinků
  • do smoothies a ovesných kaší
  • na pečení i nepečení
  • k přípravě a zdobení dezertů
  • do drinků a kokteilů

 

Tip

Použijte při pečení spolu s našimi 100% ořechovými moukami!

 

Makroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Energie 330 kJ / 1545 kcal
Tuky 5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 3,3 g
Sacharidy 44,7 g
z toho cukry 38,8 g
Vláknina 24,5 g
Bílkoviny 6,7 g
Sůl 0 g
Mikroživiny
Výživové hodnoty na 100 g
Vápník  mg
Železo  mg
Draslík  mg
Vitamín C  mg

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: