Chystáme pro vás nový web! V neděli 19. 9. od 12:00 proto nepřijímáme objednávky. Od pondělního rána už ale budete moci objednávat v novém.

Aktiva lyofilizovaná prášek

334 Kč 290 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Vybírali nás pečlivě, abychom přirozeně stimulovala zdravé trávení a hubnutí. Nemusíš si nás smíchat pouze s vodou, přidej nás do smoothie, jogurtu či Tvého oblíbeného dezertu!

          • 100% rozdrcené mrazem sušené ovoce a bylinky 
          • poctivá chuť surovin bez přidaných cukrů a aditiv
          • šetrné sušení, které zachová živiny a barvu

Detailní informace

100g
Skladem
334 Kč
290 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Aktiva lyofilizovaná prášek

Informace a výživové hodnoty

Kreativitě se meze nekladou, tak si přimíchejte prášek kamkoli! Jeho výrazná barva a chuť zazáří v každém krému, jogurtu či smoothie. Kromě toho, že nakopne vaše tělo energií, může také pomoci zpomalit proces stárnutí a postarat se o zdraví vaší pokožky a vlasů! Pečlivě vybrané suroviny také pomáhají přirozeně zlepšovat trávení a podporují hubnutí.

Použití

Tento prášek je plný vitamínů, antioxidantů a navíc působí příznivě na vaše zažívání. Ať už ho přidáte do kaše, jogurtu, tvarohu, proteinového nápoje po cvičení nebo jako doplněk smoothie, neuděláte chybu. Chutí připomíná svěží letní koktejly či saláty a díky špetce máty osvěží nejen vaše trávení, ale každý start náročného dne. Obsahuje jemně namleté celé plody ovoce, které se sice zcela nerozpustí, ale díky vysokému obsahu vlákniny jemně zahustí každý nápoj. Lžička každé ráno a vaše tělo bude šťastnější.

 

5 věcí, které jste o surovině nevěděli

  1. RAW = surovina byla zpracována do teploty 42 °C, živá strava.
  2. Neobsahujeme přidaný cukr.
  3. Prášek má velmi jemnou konzistenci bez semínek.
  4. Jsme 100% přírodní – žádné GMO.
  5. Použijete nás rychle a efektivně.
 

Poznámka nákupčího

„Mrazem sušené suroviny vnímám jako budoucnost potravin. Jsou chuťově jako čerstvé, dají se částečně rehydratovat do původní podoby, zachovávají si nutriční hodnoty a v neposlední řadě jsou mnohonásobně skladnější a trvanlivější než v čerstvé podobě. Při dobrém skladování vydrží i roky, kdežto čerstvé ovoce a zelenina bez aditiv plesniví a kazí se už po pár dnech. Nezáleží tak na sezóně, lyofilizované suroviny můžu mít celý rok ve stejné kvalitě.

 

Jak se suroviny suší mrazem?

Lyofilizace neboli sušení mrazem je metoda založená na sublimaci zmrzlé vody při nízké teplotě a tlaku. Právě v takových kontrolovaných podmínkách přestupuje voda z pevného skupenství (ledu) přímo do plynného (pára), aniž by došlo k přeměně na fázi kapalnou (voda). Proto se suroviny hluboko mrazí při teplotách -55 až -100 °C a při tlaku o několik stovek pascalů nižším, než je ten normální – atmosférický. Kdybychom při sušení nezajistili dostatečně nízký tlak, dopadlo by to stejně, jako bychom suroviny vařili při 100 °C – výsledný produkt by se připálil a ztratil veškeré vlastnosti, díky kterým je tak jedinečný. 

 

Tip

Použijte prášek při pečení spolu s našimi 100% ořechovými moukami!
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Ovoce lyofilizované (mrazem sušené)
Surovina: Borůvka, Malina, Brusinka, Jablko, Mochyně, Máta
Základní specifikace: #oddelovac#
Složení: borůvky wild lyofilizované, brusinky lyofilizované, maliny lyofilizované, mochyně lyofilizovaná, jablka lyofilizovaná, máta lyofilizovaná
Alergeny: Alergeny jsou vyznačeny podtržením.
Země původu: Litva
Trvanlivost: 3–8 měsíců
Skladování: do 22 °C s nulovou vlhkostí vzduchu, chraňte před přímým slunečním zářením
Balení: PET dóza
Typ sušení: sušení mrazem
Velikost: -
Úprava: prášek
Obchodní třída: -
Odrůda: -
Makroživiny ve 100 g: #oddelovac#
Energetická hodnota: 1545 kJ / 330 kcal
Tuky: 5 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 3,3 g
Sacharidy: 44,7 g
z toho cukry: 38,8 g
Vláknina: 24,5 g
Bílkoviny: 6,7 g
Sůl: 0 g
Mikroživiny ve 100 g: #oddelovac#
Vápník: -
Železo: -
Hořčík: -
Fosfor: -
Draslík: -
Sodík: -
Zinek: -
Měď: -
Selen: -
Vitamín C: -
Vitamín B6: -

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: